«Είμαστε απόλυτα δικαιωμένοι από την παρουσία 32 Ενώσεων»

Στο Gazzetta.gr μίλησε εκ μέρους της ΕΠΣ Κυκλάδων, που έδωσε το παρών, ο Ρένος Φρέρης.

Συνολικά 32 Ενώσεις παρέστησαν στην συγκέντρωση της παράταξης Γραμμένου, υπογράφοντας κείμενο που θα σταλεί σε FIFA / UEFA αλλά και σε Κοντονή. Το +5 των Ενώσεων και η σιγουριά.

Με την παρουσία 32 Ενώσεων (σε σύνολο 55) πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η συγκέντρωση της αντιπολίτευσης που υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου για την προεδρία της ΕΠΟ. Απ’ ό,τι προκύπτει από την πλευρά Γραμμένου υπάρχουν ακόμα 5 Ενώσεις στο πλευρό του, οι οποίες δεν έδωσαν το παρών, αλλά θεωρούνται… δεδομένες!

Παράλληλα βγαίνει η σιγουριά πως και… αύριο να διεξάγονταν εκλογές, η παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου θα τις κέρδιζε. Παρουσία όλων αυτών των Ενώσεων συντάχθηκε και υπεγράφη ένα κείμενο – επιστολή που θα σταλεί το πρωί της Παρασκευής σε FIFA / UEFA (σ.σ. οι οποίες θα αποφασίσουν για τις όποιες εξελίξεις και τα δεδομένα σας τα έχουμε παραθέσει νωρίτερα) και με κοινοποίηση σε Σταύρο Κοντονή και Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Η αντιπολίτευση της ΕΠΟ μέσω αυτής της κίνησης ζητάει:

– Να είναι παρούσα στις όποιες συζητήσεις γίνουν με τους εκπροσώπους των FIFA / UEFA και ΕΠΟ αλλά και Υφυπουργείου.

– Να μείνει το ίδιο εκλογικό σύστημα και να ισχύσει το καταστατικό με τις Ενώσεις.

– Να μην μπει για μεγάλο χρονικό διάστημα η προσωρινή διοικούσα επιτροπή και να διεξαχθούν όσο πιο άμεσα γίνεται οι εκλογές της Ομοσπονδίας.

«Δικαιωμένοι για την παρουσία τόσων Ενώσεων, απογοητευμένοι με τις εξελίξεις»

Στο Gazzetta.gr μίλησε εκ μέρους της ΕΠΣ Κυκλάδων, που έδωσε το παρών, ο Ρένος Φρέρης. «Είμαστε απόλυτα δικαιωμένοι από την παρουσία 32 Ενώσεων. Από την παρουσία τόσων Ενώσεων αλλά από την άλλη απογοητευμένοι με τις εξελίξεις και τα όσα έχουν συμβεί σε σχέση με την ΕΠΟ και το ζήτημα των εκλογών.

Δεν είναι τυχαίο πως στο 5-2 υπέρ του Μητρόπουλου οι πέντε που ψήφισαν για να δικαιωθεί η προσφυγή του ήταν τρεις δικαστές και δύο διαιτητές της ΕΠΟ. Επίσης δεν είναι τυχαίο πως η ίδια η ΕΠΟ διέρρευσε για την… ανατροπή της. Εμείς ζητάμε παρουσία στον διάλογο με FIFA / UEFA, απαιτούμε το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και θέλουμε άμεσα εκλογές με το υπάρχον σύστημα», μας μετέφερε σχετικά.

Check Also

Γ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα και η βαθμολογία

Γ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα και η βαθμολογία ΣΑΒΒΑΤΟ 13/04/2024 16.00  Αστέρας Βάρης – ΑΕΡ …