Έκοψαν την βασιλόπιτα οι Δρομείς της Σύρου

Σε γνωστή καφετέρια της παραλίας ο Αθλητικός, Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομείς της Σύρου έκοψε την βασιλόπιτα και έστειλε το δικό του συνεχές και επίμονο μήνυμα προς κάθε αρμόδιο για την επισκευή και λειτουργία του ιστορικού Γυμναστήριου στα Πευκάκια.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Χατζαντώνης επισήμανε την αποτυχημένη απόπειρα ανακατασκευής των κουλουάρ με κουρασάνι,  την απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το Γυμναστήριο κάτι που αποθαρρύνει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης του στίβου  και αφαιρεί την δυνατότητα από τη νεολαία μας να ασχοληθεί με όποιο άθλημα επιθυμεί  στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Κλείνοντας ανέφερε “Δεν θα ησυχάσουμε ποτέ αν δεν δούμε το ιστορικό μας Γυμναστήριο να είναι επισκευασμένο, νοικοκυρεμένο και λειτουργικό για να δεχτεί ξανά τη νεολαία μας………..”

Στην συνέχεια ο Σύλλογος  Δρομέων τίμησε παλαιούς αθλητές, τους γυμναστές Νίκο Χούμη, Κώστα Βιτάλη και την γυμνάστρια Μερόπη Καΐρη  καθώς επίσης και τους συνταξιούχους πια Μαρία και Βαγγέλη Παπασημινό που επί σειρά ετών συντηρούσαν και πρόσεχαν το Γυμναστήριο.

Σε όλους προσφέρθηκαν από  ένα συλλεκτικά μετάλλιο ένα λάβαρο  και να ευχαριστήριο για την προσφορά τους στον αθλητισμό και τον στίβο.

Ο Κώστας Βιτάλης, ο Μπάμπης Κουλούρας και ο Γιάννης Καλβοκορέσης σε σύντομες ομιλίες ευχαρίστησαν τους συντελεστές της εκδήλωσης,  θυμήθηκαν περιστατικά από την αθλητική τους δραστηριότητα και υποσχέθηκαν την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα για την επισκευή και επαναλειτουργία του Γυμναστήριου. Ευχαριστήριο διαβάστηκε από την Γυμνάστρια Μερόπη Καΐρη που βρισκόταν εκτός Σύρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και απήυθυνε μήνυμα ο υπύθυνος αθλητισμού του Δήμου Ερμούπολης Γουλιέρμος Πρίντεζης.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο γιατί με συμπεριέλαβε στους τιμώμενους παλαίμαχους αθλητές. Το μετάλλιο, και το λάβαρο θα βρίσκονται στην βιβλιοθήκη μου μαζί με την δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και τα καλά τους λόγια για όσους τίμησαν,  στην καρδιά μου…..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ SPORTCYCLADES24.GR

Check Also

FINIKAS RUN 2024: Οι απονομές (Βίντεο)

O πρώτος δρομικός αγώνας για το 2024 στη Σύρο είναι γεγονός με το “FINIKAS RUN …