«ΣΚΕΨΕΙΣ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ…

Επιθυμία όλων των ποδοσφαιρικών φιλάθλων του νησιού είναι να φτιαχτεί μια Συριανή ομάδα που θα πρωταγωνιστεί

τα επόμενα χρόνια όχι μόνο στις τοπικές κατηγορίες αλλά και στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Άγιαξ και Α.Ο.Σ ήταν δυο ομάδες που πρωταγωνίστησαν στο φετινό πρωτάθλημα των Κυκλάδων, κονταροχτυπήθηκαν αρκετές φορές, με στόχο να δούμε μετά από πολλά χρόνια μια ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες. Η «αγωνιστική» κόντρα των δυο ομάδων δεν βγήκε σε καλό, με τον Άγιαξ πάντως να φτάνει πολύ κοντά στον πολυπόθητο στόχο του (και του νησιού).

 

Πως θα σας φαίνονταν όμως τη νέα σεζόν να δούμε Άγιαξ και Α.Ο.Σ από κοινού; Σαφώς και δεν πρόκειται καμία από τις δυο αξιόλογες αυτές ομάδες να διαλύσει, αλλά το ενδεχόμενο συνεργασίας μοιάζει να είναι πιο ορατό από ποτέ. Θέληση υπάρχει και από τις δυο πλευρές να φτιαχτεί κάτι καλό που θα κάνει τον κόσμο της Σύρου χαρούμενο και υπερήφανο που θα έχει μια Συριανή ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Οι ποδοσφαιρικοί εγωισμοί αναμένεται να κάνουν στην άκρη, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για το καλό του Συριανού ποδοσφαίρου.


Σημαντική αναμένεται να είναι η εβδομάδα που έρχεται για τις δυο ομάδες, καθώς οι διοικούντες των δυο συλλόγων θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Στο μυαλό κάποιων από τους διοικούντες των δυο συλλόγων είναι να φτιαχτεί μια ομάδα δυνατή, που θα την πλαισιώνουν οι καλύτεροι Συριανοί αθλητές και των δυο ομάδων και εν συνεχεία, πλάι στους καλούς Συριανούς θα έρθουν να προστεθούν 3-4 καλοί ξένοι παίκτες.

Η δεύτερη ομάδα δεν θα «αφανιστεί» αλλά θα προωθούνται από μικρή ηλικία παίκτες που θα βγαίνουν από τις ακαδημίες των δυο ομάδων. Το ιδανικότερο σενάριο που έχει φτάσει στα αφτιά του Syros-Sports.gr και που αναμένεται να πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων, είναι ένας δυνατός Α.Ο.Σ και ένας Άγιαξ που θα έρχεται από «πίσω» να βγάζει ταλέντα και να τα προωθεί στην Α ομάδα.

Η πρώτη ομάδα θα έχει προπονητή τον Γιώργου Ρούσσο, που στην προετοιμασία του καλοκαιριού θα έχει να επιλέξει το ρόστερ του ανάμεσα στους αθλητές και των δυο ομάδων. Οι αθλητές που δεν θα βρίσκονται στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού θα παίξουν στην Β ομάδα πλάι στα παιδιά των μικρών ηλικιών. Και οι δυο ομάδες θα αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να διαλυθεί ένας εκ των δυο, καθώς επιβάλετε να υπάρχουν δυο ομάδες όπως είπαμε για χατίρι των δυο ακαδημιών που στοχεύουν στην ανάδειξη ταλέντων.

Όπως και να χει η σκέψη είναι καλή και τις επόμενες ημέρες ίσως να υπάρξει συμφωνία ίσως και όχι. Για να δούμε…

 

Check Also

Χύμα και Σταράτα-Εκπομπή για Γ Εθνική (Σήμερα 21.30 Live Streaming)

Χύμα και Σταράτα-Εκπομπή για Γ Εθνική (Σήμερα 21.30 Live Streaming) Κάθε Δευτέρα βράδυ στις 9.30μ.μ. …