ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «KIM LUI» ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΥΡΟΥ

Για τους αγώνες  πρωταθλήματος  «KIM LUI» που θα γίνουν στα Άνω Λιόσια ετοιμάζονται τα παιδιά της σχολής

Ταεκβοντο Σύρου. Oι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα Άνω Λιόσια 22 με 25 Οκτωβρίου, με την συμμετοχή 8 παιδιών από το νησί μας στις κατηγορίες 2003-2009.

Ο προπονητής του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Σύρου κ. Δημήτρης Μαντζανάρης μίλησε στο Syros-Sports.gr για την προσπάθεια των παιδιών και τους αγώνες που θα πάρει μέρος η ομάδα μας.

«Το άθλημα μας σε γενικές γραμμές είναι λίγο αδικημένο. Δυστυχώς βρίσκεται στην σκιά των μεγαλύτερων αθλημάτων. Παρόλα αυτά είναι το μοναδικό ατομικό Ολυμπιακό άθλημα με διακρίσεις  τα τελευταία χρόνια. Ενόψει των αγώνων, έχουμε δουλέψει σκληρά με τα παιδιά και πάμε στους αγώνες για να πάρουμε όσο γίνεται μεγαλύτερες θέσεις. Έχουμε τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο. Το άσχημο είναι ότι η οικονομική κατάσταση τα τελευταία χρόνια δεν είναι καλή. Δυστυχώς δεν έχουμε την οικονομική υποστήριξη από τις τοπικές αρχές, καθώς η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν κάνει τίποτα για εμάς. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι χορηγοί και μας βοηθούν οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια, όπως το A CLUB για παράδειγμα που το ευχαριστούμε πάρα πολύ.

*Στην φωτογραφία βλέπετε την ομάδα TAEKWONDO Σύρου, με τον προπονητή κ. Μαντζανάρη και τον ιδιοκτήτη του Α CLUB και χορηγό κ. Ρένο Φρέρη.

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27/3)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27/3) Μπάσκετ 21:30 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βαλένθια, NOVASPORTSPRIME Ποδηλασία 15:15 Across …