Φοίνικας-Ολυμπιακός: Σήμερα στις 19.00

Φοίνικας-Ολυμπιακός: Σήμερα στις 19.00

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Α’ φάσης της διοργάνωσης League Cup Νίκος Σαμαράς 2018-2019 και την εξασφάλιση της πρόκρισης στα ημιτελικά, ως η δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου, η Διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα Σύρου παρέθεσε δείπνο στο τεχνικό προσωπικό και τους παίκτες, στο εστιατόριο Ιθάκη του Αη.

Η επόμενη φάση των ημιτελικών του League Cup θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Σύρο σε νοκ άουτ αγώνα. Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό το έπαθλο θα κριθεί σε διπλό αγώνα, απο ένα σε κάθε έδρα των φιναλίστ.

Παρόλο που άργησε να ολοκληρωθεί η σύνθεση της ομάδας, μετά από αυτές τις τρεις καλές εμφανίσεις φάνηκε ότι γίνεται συλλογική και αθόρυβη δουλειά από όλους και η ομάδα εξελίσσεται και βελτιώνεται.

Μετά την αναβολή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley league “Πάμε Στοίχημα” 2018-2019 και προκειμένου η ομάδα να διατηρηθεί σε κατάσταση ετοιμότητας θα φιλοξενηθεί στο νησί ο Ολυμπιακός, περσινός πρωταθλητής και φαβορί για τον φετινό τίτλο, για μία φιλική αναμέτρηση το Σάββατο στις 19:00 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις “Δ. Βικέλας” του Δήμου Σύρου Ερμούπολης.

Με την ευκαιρία αυτή σας περιμένουμε στο γήπεδο να γνωρίσετε την ομάδα μας μέσα από μια αναμέτρηση που ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου και ο Ολυμπιακός θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και θα δουλέψουν για την βελτίωσή τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (6-7/4)

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (6-7/4) Πρόγραμμα Αγώνων 6-7/4/2024 Ημερ Ωρα Κατηγορία Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Γήπεδο …