Έδειξαν Κόκκινη Κάρτα στη Βία (Φωτογραφίες)

Έδειξαν Κόκκινη Κάρτα στη Βία (Φωτογραφίες)

severo-cafe-bar

Του Αντώνη Σολάρη

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Κόκκινη κάρτα στη βία» που οργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Σύρου.

17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Τον Συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δικηγόρος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Α.Ο Σύρου Έλενα Καρύγιαννη.

Μίλησαν κατά σειρά ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Γεώργιος Γιαννόπουλος, ο δικηγόρος – Αναπληρωτής καθηγητής του Ποινικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Στυλιανός

Παπαγεωργίου – Γονατάς, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σύρου Ολυμπία Λαμπροπούλου, η δικηγόρος Θεοδώρα Καρτάνου, ο Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δρ Αθανάσιος Μπάσδρας και τέλος ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Αθλητισμού Τομέα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού ΣΦΠ, Διευθυντής Αθλητισμού Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Αντώνη Γλύκα.

Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί ο Υπουργός  Δικαιοσύνης – Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Διακιωμάτων Σταύρος Κοντονής  και οι βουλευτές του Νομού μας οι οποίοι δεν προσήλθαν Μηνύματα απέστειλα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Βουλευτής Κυκλάδων Αντώνης Συρίγος. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μάκης Δαδάος.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Προέδρου της Άνω Μερά Μυκόνου Νικολάου Σαντοριναίου ο οποίος ήλθε αποκλειστικά και μόνο για να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

kokkini

kokkiniiii

Περισσότερες Φωτογραφίες ΕΔΩ

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (20-21/4)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (20-21/4) Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ …