«Ευχαριστώ όλα τα παιδιά»

Τα τελευταία δυο χρόνια ο Γιώργος Μοστράτος πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομών της ΕΠΣ Κυκλάδων, κάτι που μαρτυρά και η πρωταγωνιστική παρουσία των ομάδων μας στα πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Ο Ενωσιακός προπονητής θα έχει την ευκαιρία νε ελέγξει τον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων του στα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα στην Σύρο, ενώ σε δηλώσεις του στο SYROS-SPORTS.GR, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Σήμερα θα έχουμε την τελική πρόβα με δυο φιλικά παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας, από την προεπιλογή μέχρι και σήμερα και συνέβαλαν και αυτά πάρα πολλά στην προετοιμασία της ομάδας. Επίσης να ευχαριστήσω προπονητές και παράγοντες σε κάθε νησί, που μας βοήθησαν ώστε να έχουμε πολύ καλές συνθήκες ,ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε σωστά. Για τα παιχνίδια που έρχονται, είμαι αισιόδοξος ότι και φέτος θα έχουμε μια πολύ καλή παρουσία στους αγώνες μας, όμως κάναμε τα τελευταία χρόνια.

Φημολογείται πως τα παιδιά θα έχουν ρεπό φέτος, όπως δημοσιεύσαμε πριν από λίγες ημέρες. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων δεν έχει βγει ακόμη. Είναι αλήθεια πως τα παιδιά θα έχουν τουλάχιστον ένα ρεπό στα παιχνίδια τους και αυτό είναι σίγουρα πολύ καλό. Περιμένουμε και εμείς να δούμε το τελικό πρόγραμμα.

Η φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί σε ένα γύρο και όχι σε δυο όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Είναι καλό αυτό ή κακό;

Σίγουρα δεν είναι θετικό. Όσο περισσότεροι αγώνες τόσο καλύτερο για τα παιδιά. Τα παιδιά με τα παιχνίδια γίνονται χαρούμενα και παράλληλα τους δίνονται περισσότερες ευκαιρίες. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα σε αυτούς τους αγώνες.

Check Also

Το πρόγραμμα του Final-4 Κ12: Παρασκευή ο ημιτελικός για την Ελλάς Σύρου

Το πρόγραμμα του Final-4 Κ12: Παρασκευή ο ημιτελικός για την Ελλάς Σύρου Ανακοινώθηκε από την …