Προσθήκες και νέα πρόσωπα στην Σύρο 2002

Δίπλα στα παιδιά της ακαδημίας έρχονται να προστεθούν 7 ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας που θα βοηθήσουν τους μικρούς στην επίτευξη των στόχων.

Η ομάδα της Σύρου 2002 προετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων. Μετά από 14 χρόνια σκληρής δουλειάς στις ακαδημίες και τα πρωταθλήματα υποδομών, η ομάδα της Σύρου όπως είναι γνωστό, από φέτος προσθέτει και Ανδρικό τμήμα στο «παλμαρέ» της, καθώς στόχος των διοικούντων είναι να δώσουν συνέχεια… στα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ανδρική ομάδα χωρίς βασικό αντρικό κορμό δεν υπάρχει και για το λόγο αυτό η ομάδα προχώρησε σε μεταγραφικές προσθήκες ελεύθερων παικτών, που θα μπορέσουν να δώσουν ώθηση και να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να μπουν γρήγορα στα βαθιά.

Στην Σύρο 2002 θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Πέτρος Αραγιάννης, Γιώργος Βοπόπουλος, Νίκος Πρέκας, Νίκος Σαγκινέτος, Σωτήρης Αρβανίτης, Κομιανός Παπαφίγκος και Δημήτρης Κοσκινας, ενώ τις επόμενες ημέρες ίσως έρθουν 1-2 ακόμη παίκτες στην ομάδα.

Στόχος του προπονητή κ. Δημήτρη Κάμπαξη, είναι την ομάδα να πλαισιώνουν 8-9 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, που πλάι σε αυτούς θα έρθουν να προστεθούν όλα τα παιδιά της ακαδημίας.

*Πέτρος Αραγιάννης, Γιώργος Βοπόπουλος και Νίκος Πρέκας με την φανέλα της ομάδας.

αρα-βοπ-πρεκα

*Σωτήρης Αρβανίτης και Δημήτρης κοσκινάς με την φανέλα της ομάδας

αρβανιτηςκοσκινας

*Νίκος Σαγκινέτος και Κομιανός Παπαφίγκος με την φανέλα της ομάδας

Σαγκινετοςπαπαφιγκος

Check Also

Ελλάς-ΠΑΟ Βάρδας 4-0: Τα γκολ και το «Αεροπλανικό» του Μανουδάκη (Βίντεο)

Ελλάς-ΠΑΟ Βάρδας 4-0: Τα γκολ και το «Αεροπλανικό» του Μανουδάκη (Βίντεο) Δείτε τα γκολ του …