Άλλος ένας άνθρωπος του αθλητισμού έφυγε γρήγορα από κοντά μας

Είναι πραγματικά κρίμα και άδικο. Ένας ακόμη αξιόλογος, καταξιωμένος και νέος σε ηλικία επιχειρηματίας της Σύρου, αλλά κυρίως ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός χαρακτήρας, «έφυγε» σήμερα πρόωρα από κοντά μας.

Μία μόλις ημέρας μετά την ονομαστική του εορτή, ο Γιάννης Πρίντεζης (Ζούκας) “έφυγε” για το μεγάλο ταξίδι σκορπώντας αβάσταχτο πόνο στην οικογένειά, στους συγγενείς και φίλους, αλλά και μεγάλη θλίψη στην κοινωνία του νησιού, στην οποία ήταν πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός.

Δυστυχώς, η επάρατη νόσος του χτύπησε νωρίς την πόρτα πριν μερικά χρόνια. Πάλεψε σαν πραγματικός μαχητής να βγει νικητής, έδωσε την πιο δύσκολη μάχη και “έφυγε” σήμερα με ψηλά το κεφάλι, έχοντας δημιουργήσει παρακαταθήκη για τους διαδόχους του. Μας άφησε ξαφνικά, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Το Syros-Sports εκφράζει ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα παιδιά και στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Γιάννη. Καλό παράδεισο

Αξίζει να τονιστεί πως ο Γιάννης Πρίντεζης (Ζούκας), σχετίζεται πολλά χρόνια με τον αθλητισμό. Ο Πατέρας του Γιώργος Πρίντεζης (Ζούκας), είχε διατελέσει πρόεδρος του ιστορικού Α.Ο Σύρου, με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας την περίοδο που διοίκησε.

Αυτοί είναι οι πρόεδροι του Α.Ο Σύρου από την ημέρα ίδρυσης της ομάδας μέχρι και σήμερα

Γαβιώτης Κωσταντίνος

Καμπανάρος Παναγιώτης

Πρίντεζης Γεώργιος (Ζούκας)

Πύργος Θεόδωρος

Ζαφειράκης Ανδρέας

Ρούσσος Μάρκος

Ζαφειράκης Ανδρέας

Φώσκολος Γεώργιος

Check Also

Φωτεινιάς για Μανώλη Βαμβακούση και το δίλημμα του Νίκου Φρέρη που τον δικαίωσε (Βίντεο)

Φωτεινιάς για Μανώλη Βαμβακούση και το δίλημμα του Νίκου Φρέρη που τον δικαίωσε (Βίντεο) Ο …