“Άρωμα” από Κυκλάδες στο “3×3 ΔΕΗ StreetBasketball” στη Χίο, παρών ο Συριανός ρέφερι Άγγελος Σαμοθράκης

“Άρωμα” από Κυκλάδες στο “3×3 ΔΕΗ StreetBasketball” στη Χίο, παρών ο Συριανός ρέφερι Άγγελος Σαμοθράκης

Στο νησί του Όμηρου, την Χίο θα επικεντρωθούν τα βλέμματα των φίλων του μπάσκετ στο Αιγαίο. Το σαββατοκύριακο 8,9/7 στην κεντρική πλατεία Χίου θα πραγματοποιηθεί το “3×3 ΔΕΗ StreetBasketball” που διοργανώνει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Μετά τη Σάμο, την Πτολεμαΐδα και τη Μεγαλόπολη, η Χίος είναι ο τέταρτος σταθμός της σειράς των τουρνουά “3×3 ΔΕΗ Street Basketball” με αρκετές ομάδες να έχουν δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά. Η σειρά θα ολοκληρωθεί με τη διοργάνωση στην Άρτα.

Δεν θα μπορούσε να λείπει και το κυκλαδίτικο στοιχείο από αυτό το event, καθώς ένας εκ των διαιτητών που θα δώσουν το παρόν στο νησί της μαστίχας είναι ο Άγγελος Σαμοθράκης. Ο Συριανός καταξιωμένος ρέφερι και πρόεδρος του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων δείχνει πως είναι ικανός για όλα και παρότι ερασιτέχνης διαιτητής κινείται επαγγελματικά ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη.

πηγη: sportcyclades.gr

Check Also

ΕΣΚΚ: Τα αποτελέσματα αγώνων παιδικού πρωταθλήματος

ΕΣΚΚ: Τα αποτελέσματα αγώνων παιδικού πρωταθλήματος ΕΣΚΚ: Τα αποτελέσματα αγώνων παιδικού πρωταθλήματος στα παιχνίδια που …