Έδειξαν Κόκκινη Κάρτα στη Βία (Φωτογραφίες)

Έδειξαν Κόκκινη Κάρτα στη Βία (Φωτογραφίες)

severo-cafe-bar

Του Αντώνη Σολάρη

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Κόκκινη κάρτα στη βία» που οργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Σύρου.

17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Τον Συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δικηγόρος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Α.Ο Σύρου Έλενα Καρύγιαννη.

Μίλησαν κατά σειρά ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Γεώργιος Γιαννόπουλος, ο δικηγόρος – Αναπληρωτής καθηγητής του Ποινικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Στυλιανός

Παπαγεωργίου – Γονατάς, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σύρου Ολυμπία Λαμπροπούλου, η δικηγόρος Θεοδώρα Καρτάνου, ο Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δρ Αθανάσιος Μπάσδρας και τέλος ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Αθλητισμού Τομέα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού ΣΦΠ, Διευθυντής Αθλητισμού Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Αντώνη Γλύκα.

Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί ο Υπουργός  Δικαιοσύνης – Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Διακιωμάτων Σταύρος Κοντονής  και οι βουλευτές του Νομού μας οι οποίοι δεν προσήλθαν Μηνύματα απέστειλα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Βουλευτής Κυκλάδων Αντώνης Συρίγος. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μάκης Δαδάος.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Προέδρου της Άνω Μερά Μυκόνου Νικολάου Σαντοριναίου ο οποίος ήλθε αποκλειστικά και μόνο για να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

kokkini

kokkiniiii

Περισσότερες Φωτογραφίες ΕΔΩ

Check Also

Το ευχαριστώ του Ζιάβρα στους χορηγούς… με απάντηση στον Γιάννη Σκλαβούνο

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας ευχαριστεί …