Έκλεισε σε κλίμα POEM το deal Φρέρη – Νταούδη στην Ερμούπολη

Τι σχέση μπορεί να έχει η νησιωτική ΕΠΣ Κυκλάδων με την μακεδονίτικη ΕΠΣ Σερρών;

Μέχρι πριν λίγο καιρό καμία… από χθες όμως υπάρχει σχέση και μάλιστα στενή. Η καλύτερα ποιητική.

Ο λόγος; Μπορεί να πει κανείς χαριτολογώντας ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων έκανε μία σπουδαία μεταγραφή, αφού ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών και επιχειρηματίας, Κώστας Νταούδης έχει κάνει ακόμα ένα επιχειρηματικό βήμα στο νησί της καρδιάς του όπως αποκαλεί τη Σύρο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης αποφάσισε να κάνει ένα από τα όνειρα της οικογένειας του, αλλά και δικό του. πραγματικότητα μετακομίζοντας στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Εκεί, στο POEM ο Κώστας Νταούσης μας φιλοξένησε σε ένα γεύμα εργασίας μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη. Επί σειρά ετών πρόεδρος της Ελπίδας Σκουτάρεως και παράλληλα αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών, όπως καταλαβαίνει κανείς έγινε σύντομα ένα με την παρέα μας.

Αν και απορροφημένοι στην ποδοσφαιρική κουβέντα, τα πιάτα που ερχόταν στο τραπέζι μας κατάφεραν να μας αποσπάσουν πολλές φορές την προσοχή, τόσο εμφανισιακά, όσο και γευστικά. Πραγματικά πολύ καλή κουζίνα, ενώ στο τέλος γευτήκαμε και έναν θεσπέσιο καφέ… Το POEM μεταφράζεται ποίημα στα Ελληνικά και πραγματικά ο τίτλος του μαγαζιού δεν είναι καθόλου τυχαίος.

Α, ξεφύγαμε πάλι. Μιλούσαμε για ποδόσφαιρο και μας παρέσυρε η γευστική ανάμνηση του POEM. Ο Κώστας Νταούδης δεν ήρθε ως τουρίστας, ούτε ως περαστικός. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να βοηθήσει όπου μπορεί αν φανεί χρήσιμος και εδώ που τα λέμε με την εμπειρία του μπορεί να φανεί χρήσιμος σε πολλούς τομείς.

Βλέπω να προχωρά η συνεργασία και μόνο θετικά μπορούν να βγουν από αυτήν…

POEM

Επιστρέφουμε όμως στο POEM, που δεν είναι εύκολο να σου φύγει από το μυαλό, καθώς είναι ένας καλαίσθητος χώρος, στην παραλία της Ερμούπολης δίπλα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αποτελεί ένα από τα νέα δημιουργήματα του Κώστα Νταούδη που το έχει φτιάξει με μεράκι.

Ήρθε στη Σύρο για να χαράξει την δική του ιστορία στην ήδη ιστορική Ερμούπολη.

Από πολύ νωρίς θα σε καλημερίσει ένα μοναδικό χαρμάνι που ψήνει η ομάδα του ιδανικό για τους λάτρεις του καφέ!

Έως τις 16:00 θα συναντήσεις μεγάλη ποικιλία σε Brunch και ασυναγώνιστα Pancake από τον μοναδικό στο είδος του, Mr. Pancake Γιάννη Παράσχο.

Το μεσημέρι σου προσφέρεται μια ποικιλία εδεσμάτων, σε συνδυασμό με μια παγωμένη μπύρα ή ένα κρασί από την ανεπανάληπτη Wine List του Sommelier Θοδωρή Παλιακίδη.

Kαι όταν έρθει η ώρα που ο ήλιος δύει, η ώρα που διεγείρει τα πιο μύχια αισθήματα, όπως η ποίηση, η Cocktail List του Ηλία Κωσταντινίδη θα σε σε φέρει πιο κοντά στα μυστικά του Αιγαίου.

Τέλος το Μενού που επιμελήθηκε με περίσια αγάπη ο Executive Chef Δημήτριος Βρατζίδης ολοκληρώνει την εμπειρία σου.

Εδώ, όπου δεν μένει καμία αίσθηση ασυγκίνητη. Εδώ, όπου οι υπάρξεις γίνονται σχεδόν… Ποιητικές.

Είμαστε σίγουροι ότι τo POEM ήρθε για να μας απασχολήσει

Ρεπορτάζ: sportcyclades.gr

Check Also

Α.Ο Πάγου-Αίαντας Σύρου 3-2: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές (Βίντεο)

Α.Ο Πάγου-Αίαντας Σύρου 3-2: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές (Βίντεο)