Έκοψε την πίτα του και μοίρασε δώρα στην Χοροεσπερίδα ο Α.Ο Πάγου (Βίντεο)

Έκοψε την πίτα του και μοίρασε δώρα στην Χοροεσπερίδα ο Α.Ο Πάγου (Βίντεο)

Την ετήσια χοροεσπερίδα του πραγματοποίησε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 η ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο Πάγου. Στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης Ζωζεφίνα του Γαλησσά, η ποδοσφαιρική ομάδα της Σύρου φόρεσε τα γιορτινά της, διασκέδασε με τους φίλους της ομάδας και όλους τους καλεσμένους, ενώ παράλληλα έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με την ευχή το 2023 να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα έτη.

Μάλιστα σε αυτή την γιορτινή βραδιά κληρώθηκαν μεγάλα δώρα όπως μια τηλεόραση 50 ιντσών, ένα Διήμερο ταξίδι στη Μύκονο στο  Hotel Alkyon Mykonos και μια Δωροεπιταγή Χρωμάτων  αξίας 100 ευρώ από τον «Κριθάρη».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας Μάρκος Δαλέζιος, ο οποίος εξήγησε πως είναι πολύ σημαντική βραδιά, λόγο της δημιουργίας του νέου γηπέδου αλλά και την συμπλήρωση των 40 χρόνων από την δημιουργία της ομάδας. Χαιρετισμό στον κόσμο απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης και ο εκπρόσωπος του Δήμου Σύρου Ερμούπολης Γιάννης Βρούτσης.

Ο Α.Ο Πάγου ευχαρίστησε και τον εκπρόσωπο της BIOCLEAN Μιχάλη Παράβαλο που ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο πλευρό της ομάδας. Τέλος, ο Α.Ο Πάγου τίμησε έναν άνθρωπο που έχει δώσει και την ζωή του στην ομάδα, τον Λεωνίδα Βαρθαλίτη. Ο ίδιος συγκινημένος αφού πρώτα παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Αρβανίτη τόνισε: «Εύχομαι στην ομάδα επιτυχίες και σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται εδώ καλή διασκέδαση»

Τέλος, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Φρέρης που έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ομάδας και παράλληλα μοίρασε τις δικές του ευχές για το νέο έτος.

Check Also

Το ευχαριστώ του Ζιάβρα στους χορηγούς… με απάντηση στον Γιάννη Σκλαβούνο

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας ευχαριστεί …