Έκοψε την πίτα του ο Α.Ο Ερμούπολης (Φωτο)

Έκοψε την πίτα του ο Α.Ο Ερμούπολης (Φωτο)

Σε πολύ ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΑΟ Ερμούπολης το Σάββατο 17.02.2024 στην κατάμεστη αίθουσα Γ. Ρίτσος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 100 γονείς και αθλητές του σωματείου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ομάδας, Μάρκος Φρέρης, κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες της χρονιάς, θέτοντας παράλληλα στόχους για το νέο έτος. Προανήγγειλε μάλιστα μια εκδήλωση προώθησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στην πλατεία Μιαούλη περί τα μέσα Μαΐου. Ακολούθως, εκπροσωπώντας το προπονητικό team της ομάδας, ο Γιώργος Καρακατσάνης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στο νησί και τις προσπάθειες που καταβάλλει η ομάδα για να τις αντιπαρέλθει, καθώς και τις αγωνιστικές δράσεις που ετοιμάζει.


Το παρόν στην εκδήλωση μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος έδωσε ο Δρ. Ψυχολογίας, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Linköping και πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Παυλίδης. Ο κ. Παυλίδης απευθυνόμενος στους νεαρούς αθλητές μίλησε για τη σημασία του αθλητισμού και της ισορροπίας μεταξύ σχολείου – αθλητισμού και κοινωνικοποίησης. Τόνισε τη σημασία της προετοιμασίας της μετά – αγωνιστικής ζωής ενός επαγγελματία αθλητή από μικρή ηλικία με την απόκτηση δεξιοτήτων που θα τον βοηθήσουν να κάνει τη μετάβαση από την ενεργό δράση στην δεύτερη καριέρα του. Τέλος επιφυλάχθηκε να επισκεφθεί το νησί της Σύρου και να μπορέσει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση – συζήτηση με τα παιδιά εκ του σύνεγγυς.
Το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης στην εκδήλωση εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτριος Κοσμάς, ο οποίος μεταξύ άλλων ανήγγειλε τη λύση που προωθείται από την πλευρά του Δήμου στο γηπεδικό πρόβλημα του νησιού.
Η βραδιά έκλεισε με ευχάριστο τόνο, καθώς τα μέλη της διοίκησης μοίρασαν μπλουζάκια της Εθνικής Ελλάδος σε έξι τυχερούς/ές αθλητές/τριες από τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου.

Γραφείο τύπου Α.Ο Ερμούπολης

Check Also

Βραβεύτηκαν Γιώργος Πρίντεζης, Ρούλα Κορομηλά και Βαγγέλης Περρής για την προσφορά στην Σύρο (Βίντεο)

Βραβεύτηκαν Γιώργος Πρίντεζης, Ρούλα Κορομηλά και Βαγγέλης Περρής για την προσφορά στην Σύρο Στο Nalu …