Έκοψε την πρώτη πίτα του ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σύρου «Δημήτριος βικέλας» (Βίντεο)

Έκοψε την πρώτη πίτα του ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σύρου «Δημήτριος βικέλας» (Βίντεο)

Στον πανέμορφο χώρο του ΚΑΠΗ Μάννα, έκοψε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 την πρώτη πίτα του ο νεοσύστατος Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σύρου «Δημήτριος βικέλας». Ο Πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Σκευοφύλαξ αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση, δήλωσε αισιόδοξος πως το Πινκ Πονκ στην Σύρο πρέπει να καθιερωθεί γιατί είναι ένα πολύ αγαπημένο άθλημα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Σκευοφύλαξ:
«Νοιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση που ένα όνειρο πολλών ετών και μαζί με 10 μέλη δημιουργήσαμε αυτό το σύλλογο. Ο Σύλλογος μας πλέον απαρτίζεται από 17 ενεργά μέλη. Το όραμα μας δεν είναι να μείνουμε 17, αλλά να σηκώσουμε τα παιδιά από τους καναπέδες και να γνωρίσουν αυτό το ωραίο άθλημα που είναι το Πινκ Πονκ. Το αγαπήσαμε σε άλλες αίθουσες και σιγά σιγά θα βρούμε τα πατήματα μας και θα γίνουμε καλύτεροι. Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και την εντεταλμένη σύμβουλο παιδείας και πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κυρία Δράκου Ειρήνη, καθώς σε δυο αιτήματα μας ακριβώς πριν έναν χρόνο μας έδωσαν πρώτα την αίθουσα του 4ου Δημοτικού σχολείου για κάποιους μήνες και φέτος το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης όπου πηγαίνουμε εκεί. Ευχαριστώ και τον υπεύθυνο του κέντρου κ. Χρήστο Κόλλια. Νοιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί την πρώτη μας πίτα την ευλογεί όχι μόνο ο αγαπημένος Παπάς όλων… ο Παπακώστας, αλλά και ένας άνθρωπος που ήταν ένας από τα 22 ιδρυτικά μέλη που υπογράψαμε αυτό το σύλλογο μας. Είναι πολύ καλός στο Πινκ Πονκ και θέλω να έρθει και να παίξει μαζί μας. Εύχομαι αυτός ο όμιλος «αύριο» να πάει στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας γιατί αυτό είναι το όραμα. Ο Δημήτριος Βικέλας όπως δόξασε όλη την Ελλάδα, εύχομαι και αυτός ο σύλλογος να δοξάσει την Σύρο και όχι μόνο εδώ. Να φέρει επιτυχίες και εκτός Σύρου»
Το λόγο πήρε και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου κ. Σέργιος Απέργης που απευθυνόμενος αρχικά στον Παπακώστα είπε: «Όπως είπε και ο κύριος Σκευοφύλακας, είστε από την αρχή υπέρ αυτού του συλλόγου. Είστε και εκεί και παντού. Είστε ένας Ιερωμένος που όλοι σεβόμαστε και ξέρουμε από παιδάκια και ευχόμαστε όλοι οι νέοι Ιερείς να σας έχουν παράδειγμα προς μίμηση. Χαιρόμαστε ιδιαίτερος που σας έχουμε κοντά μας».
Στην συνέχεια ο Σέργιος Απέργης τόνισε: «Πριν από ένα χρόνο μαζί με τις ανησυχίες του φίλου μου του Νίκου Σκευοφύλακα, θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια όταν ήμουν παιδάκι που κάναμε τα πρώτα βήματα μας σε αυτό το αγαπημένο άθλημα το Πινκ Πονκ. Τότε είπαμε πως θα κάνουμε ένα σύλλογο που θα μείνει πολλά χρόνια. Θέλουμε τα παιδιά να φύγουν από τα τάμπλετ και τις τηλεοράσεις και να έρθουν εδώ»
Την πίτα ευλόγησε ο Πατήρ Κωνσταντίνος Κοντός, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, η Εντεταλμένη σύμβουλος παιδείας κ. Δράκου που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Νίκο Λειβαδάρα, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξης Αθανασίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μάννα Ιωάννης Μαραγκός και ο πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Σύρου Πέτρος Ραουζαίος.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Σκρυοφύλαξ ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν εκεί, αλλά και τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα δώρα για την εκδήλωση.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο LOGOTYPOS.GR ΕΔΩ

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/7)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/7) Το σπουδαίο φιλικό των Legends 2004 για την επέτειο …