«ΑΓΑΛΜΑ» ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΚΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΛ

Μοιάζει σαν «όνειρο» η μεταγραφή του Αμπντούλ Ραζάκ στην Καλλονή. Από το τοπικό πρωτάθλημα Κυκλάδων και τον Α.Ο.Σ

σε αυτό της Superleague και για λογαριασμό της Καλλονής.
Ασφαλώς και όλα τα οφείλει στον Συριανό προπονητή Χρήστο Πελέκη που αρχικά τον πήρε στον Α.Ο.Σ την περίοδο 2012-13 από την Άνω Μερά, δούλεψε μαζί του έναν χρόνο και παρά την αγωνιστική του αποχή (2013-14), τον πίστεψε όσο κανείς άλλος με αποτέλεσμα να πάρει το ρίσκο να τον εντάξει στο δυναμικό της Καλλονής.
Να δούμε όμως ποιος είναι ο Αμπντούλ Ραζάκ
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην F.C Assyriska (Ghana) U12-U14-U17 (τμήματα υποδομών) .Σε ηλικία 15χρονων τον επέλεξαν στην Εθνική Γκάνας U17 (2005). Στη συνέχεια κάνει το μεγάλο άλμα σε ομάδα Α εθνικής στην Accra hearts of oak U20 (2009-10).
Μετακομίζει στην Ελλάδα και το 2012 -2013 αγωνίζεται στην Άνω μέρα Μυκόνου . Το καλοκαίρι του 2012 – 13 ο προπονητής τότε Πελέκης Χρήστος (σήμερα προπονητής στην καλλονή) τον φέρνει στον Α.Ο Σύρου όπου κάνει μία εξαιρετική χρονιά δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του.
Το 2013-14 ανανεώνει για ένα ακόμα χρόνο με την ομάδα της Σύρου λόγο όμως καινούργιας νομοθεσίας της Ε.Π.Ο (Δεν μπορούν να παίξουν οι ξένοι στο τοπικό) ο ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, αλλά έκανε μόνο προπονήσεις με την τοπική ομάδα!
Από χθες ο Abdul Razak ανήκει στο δυναμικό της Καλλονής χάρη στο προπονητή Χρήστο Πελέκη που τον έφερε ο ίδιος στην ομάδα πού εργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά…
Μπράβο στον Πελέκη και καλή επιτυχία στον αθλητή!!!

Check Also

«Αυτό το κλάμα των παιδιών δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου»

«Αυτό το κλάμα των παιδιών δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου» Πραγματικός «ηγέτης» …