Αγωνία παικτών… για το αποτέλεσμα της τηλεδιάσκεψης

Αγωνία παικτών… για το αποτέλεσμα της τηλεδιάσκεψης

Για την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων της ΕΣΑΠ, του ΠΑΣΑΠ και των ΤΑΑ με θέμα την επανεκκίνηση των προπονήσεων αρχικά και των επίσημων αγώνων… στη συνέχεια.

Αρκετά μεγάλη αγωνία επικρατεί σε όλους τους παίκτες της Βόλεϊ Λιγκ, που περιμένουν το αποτέλεσμα της τηλεδιάσκεψης προκειμένου να πράξουν για το μέλλον τους. Μπορεί στο Φοίνικα Σύρου οι περισσότεροι να αισθάνονται την σιγουριά της διοίκησης, ωστόσο το ίδιο δεν συμβαίνει σε όλες τις ομάδες της Βόλεϊ Λιγκ. Στο φόβο της μη… επανεκκίνησης του πρωταθλήματος (πράγμα πολύ δύσκολο), αρκετοί από τους Έλληνες αθλητές θα κινηθούν προς το εξωτερικό, όπως έπραξε χθες ο πρώην παίκτης του Φοίνικα Μάκης Κανέλλος.

Η ανακοίνωση μέσα από την ΕΣΑΠ αναφέρει:

Κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατορου με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, προγραμματίστηκε
τηλεδιάσκεψη για την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00 με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΕΣΑΠ, του ΠΑΣΑΠ και των ΤΑΑ με θέμα την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων αλλά και του πρωταθλήματος Volley League ανδρών.

Check Also

Φοίνικας Σύρου: Tο πρόγραμμα όλων των αγώνων για τις θέσεις 5-6

Φοίνικας Σύρου: Tο πρόγραμμα όλων των αγώνων για τις θέσεις 5-6 Tο πρόγραμμα όλων των …