ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑΞΟ

Η ομάδα της SYROS TEAM και ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών «Χείρων ο Κένταυρος» θα συμμετέχουν

σε δύο διοργανώσεις Kickboxing σε Αθήνα και Νάξο που θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο 3 Μαΐου.
Σήμερα Παρασκευή αναχωρούν ο Προπονητής της ομάδας Γιώργος Ρούσσος με τον αθλητή Νίκο Χούλη για να συμμετέχουν στην επαγγελματική διοργάνωση Throw down 3 που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι το Σαββάτο 3 Μαΐου . Η ιδιαιτερότητα της διοργάνωσης είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι αγώνες θα διεξαχθούν σε εξάγωνο ρινγκ. Ο Αθλητής μας μετά από την κατάκτηση του Τουρνουά Athens Challenge 2014 και ένα σερί από νίκες σε διασυλλογικούς αγώνες κάνει το επόμενο βήμα στα pre-games των επαγγελματικών διοργανώσεων. Όσοι φίλοι που μένουν Αθήνα θέλουν να έρθουν να μας ενισχύσουν η διοργάνωση ξεκινάει στις 18:00 ώρα στο στάδιο Γιώργος Στεφανόπουλος και θα διεξαχθούν παιχνίδια MMA και Kickboxing από Έλληνες και ξένους αθλητές .
Η υπόλοιπη ομάδα με συνοδό τον Γιάννη Σονίδη και αθλητές τους Δημήτρη Κοσκινά , Μαχ Στεργιόπουλο και Ερρίκο Πρίντεζη αναχωρεί το Σαββάτο για να συμμετέχει στους διασυλλογικούς αγώνες Kickboxing που θα πραγματοποιηθούν στην Νάξο το απόγευμα της ίδιας μέρας και για τους τρεις αθλητές μας θα είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες. Ο Δημήτρης Κοσκινάς 14 χρονών θα συμμετέχει σε αγώνες kick light ενώ οι αθλητές Ερρίκος Πρίντεζης και Μαχ Στεργιόπουλος σε αγώνες low kick σε ρινγκ.
Ο σύλλογος Χείρων ο Κένταυρος και η ομάδα SYROS TEAM εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν στις παραπάνω διοργανώσεις.

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/7)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/7) Οι ημιτελικοί Wimbledon, Diamond League στον στίβο αλλά και …