ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ… ΑΓΙΑΞ!

Ανακοίνωση «καταπέλτη» εξέδωσε ο Α.Ο Πάγου με αφορμή την υπόθεση Γκούφα και την παραχώρηση του στην ομάδα του Α.Ο Σύρου…

 

Τις τελευταίες μέρες ντόρο έχει προκαλέσει στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Σύρου η μεταγραφή ενός νεαρού ανήλικου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από τον Ajax Σύρου στον  Αθλητικό Όμιλο Πάγου. Οι ιθύνοντες του συλλόγου με μπροστάρει τον αρμόδια σε θέματα αισχροκέρδειας και διαφθοράς τίμησαν τις παραδόσεις τους και ζήτησαν το αντίτιμο των 1000 ευρώ. Δεν σεβάστηκαν την επιθυμία του ποδοσφαιριστή που προπονήθηκε δύο φορές με την ομάδα του Πάγου τον μόνο που κοιτάξανε είναι να εξασφαλίσουν μερικά ευρώ. Αυτό συνηθίζουν να κάνουν το έκαναν και πέρυσι με διαφορετική διοίκηση αλλά με τον ίδιο μεσάζοντα για την μεταγραφή δυο ποδοσφαιριστών που ήθελαν να έρθουν στην ομάδα μας. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που δόθηκε οικονομική ενίσχυση 1500 ευρώ στο ανάλογα σωματείο . 

Αυτή είναι η σοβαρή ακαδημία που διδάσκει ήθος και τον υγιή αθλητισμό; Αρκετά ανεχτήκαμε την παρέα αύτη που εισπράττει χρήματα εις βάρος γονέων παιδιών και ομάδων.

Κάποιοι μιλούν για συνεργασίες πως μπορείς να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με αυτούς που το πρώτο και κύριο μέλημα τους είναι πως θα βάλουν στην τσέπη όλο και περισσότερα χρήματα και δεν σέβονται την επιθυμία των παιχτών. Απλώς βλέπουν τα παιδία σαν χρήματα και όχι σαν ανθρώπους.

Ο Α.Ο. Πάγου καταγγέλλει αυτές τις συμπεριφορές και δίνει στην δημοσιότητα ότι έχει γίνει και ότι έγινε. Γιατί θέλουμε να υπάρχει διαφάνεια σε όλα. Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος της Σύρου και των Κυκλάδων τι παίζεται εις βάρος όλων μας.

 

Υ.Γ. Θα βγουν και άλλα στην δημοσιότητα για να δούμε πραγματικά ποιοι θέλουν το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου. Επιτέλους πρέπει να υπάρξει κάθαρση και στο τοπικό ποδόσφαιρο της χώρας.

 

Η φωτογραφία που έστειλε ο Α.Ο Πάγου μέσα από την ανακοίνωση του στα Μ.Μ.Ε

h

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5) Μετά τις διακοπές του Πάσχα, συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα …