Ανάθεση «Γεωλογικής – γεωτεχνικής μελέτης γηπέδου ποδοσφαίρου Άνω Σύρου» ύψους 24.738 €

Ανάθεση «Γεωλογικής – γεωτεχνικής μελέτη γηπέδου ποδοσφαίρου Άνω Σύρου» ύψους 24.738 €

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο προφίλ του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Άνω Σύρου Πέτρου Ραουζαίου ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης προχώρησε χθες, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, στην ανάθεση του έργου: «ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ-ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ του ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ» στον μελετητή Γεώργιο Κατοπόδη έναντι του ποσού 24.738 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και διάρκειας εκπόνησης της μελέτης 90 ημέρες.

Η ανάρτηση του κ. Ραουζαίου έχει ως ακολούθως:

«Άλλη μία δέσμευση μας ως Κοινότητα την οποία την είχαμε εντάξει στο Τεχνικό μας Πρόγραμμα υλοποιείτε ,χάριν στην ΆΜΕΣΗ και ΘΕΤΙΚΗ ανταπόκριση της Δημοτικής μας Αρχής και ειδικότερα της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και ιδιαιτέρως του Αντιδημάρχου κ. Μηνάς Αληφραγκής!!!!

Άλλη μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ άλλη μία ΔΕΣΜΕΥΣΗ που γίνεται ΠΡΑΞΗ από τη Δημοτική μας Αρχή!!!!

Στη σημαντική ανάθεση για τον αθλητικό κόσμο του νησιού μας  προχώρησε σήμερα  20/09 ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας .

Η οποία αφορά την εκτέλεση της ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ-ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ του ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ στον μελετητή Γεώργιο Κατοπόδη έναντι του ποσού 24.738 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και διάρκειας εκπόνησης της μελέτης 90 ημέρες».

Check Also

«Στόχος μας είναι να περνάνε τα παιδιά καλά…» (Βίντεο)

«Στόχος μας είναι να περνάνε τα παιδιά καλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής των ακαδημιών του Νέου …