ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ;;;

Επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο Σύρου πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης η ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες και των δύο τοπικών αρχών. Η αντιπροσωπεία βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο και επιθεώρησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, με πρώτη προτεραιότητα το γήπεδο του βόλεϊ στο οποίο αναμένεται να γίνει ριζική ανακατασκευή, όπως είχε ανακοινώσει ο δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός στην χοροεσπερίδα του Φοίνικα.

 

Ωστόσο, η σημερινή επίσκεψη έβγαλε νέα… είδηση, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκου και του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ακόμα και για καινούριο γήπεδο! Προβληματισμένοι από την εικόνα του γηπέδου βόλεϊ και τις δυσκολίες που παρουσιάζει η διαμόρφωσή του ώστε να πληροί της προϋποθέσεις για όλες τις διοργανώσεις, οι κ.κ. Χατζημάρκος και Λεονταρίτης άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο για καινούριο γήπεδο, εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος χώρος και σε περίπτωση που το κόστος δεν είναι απαγορευτικό.

“Από το να κάνουμε συνεχώς μπαλώματα, καλύτερα είναι να δώσουμε λίγο περισσότερα χρήματα και να γίνει σωστή δουλειά από την αρχή” ανέφεραν χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις (αίθουσα μπάσκετ, κολυμβητήριο) όπου ενημερώθηκαν από τον δημοτικό σύμβουλο, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Γουλιέλμο Πρίντεζη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η αντιπροσωπεία αποτελούταν από τους Γιώργο Χατζημάρκο, Γιώργο Λεονταρίτη, Μάκη Δαδάο και δύο υπηρεσιακούς παράγοντες από την Περιφέρεια και τους Γιώργο Μαραγκό, Γουλιέλμο Πρίντεζη και τον προϊστάμενο της διεύθυνσης πολεοδομίας κ. Καρακατσάνη από την πλευρά του Δήμου.

cyclades24.gr

Check Also

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…»

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…» Φοίνικας Σύρου: Ο ιστορικός πρόεδρος …