Ανακοίνωσε το τέλος του από την Ελλάς ο Νίκος Δεληγιάννης

Ανακοίνωσε το τέλος του από την Ελλάς ο Νίκος Δεληγιάννης και παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο της Σύρου, τον πρόεδρο Νίκο Ζιάβρα και τους υπαλλήλους της ΕΠΣ Κυκλάδων…

Η προσφορά του μεγάλη τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάς Σύρου. Ο κ. Νίκος Δεληγιάννης μέσα από επιστολή του ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου…

Αναλυτικά το έγγραφο του αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

Μετά από δύο (2) χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στην οικογένεια της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ ήλθε η ώρα να αποχωρήσω σαν φίλος για τους κατωτέρω λόγους ;
1. Μεγάλη διαφορά απόψεων, ιδιαίτερα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας και κάποιων μελών του Δ.Σ., σχετικά με την αντιμετώπιση και γενικότερα τη διαχείριση της ομάδας στους αγώνες μπαράζ για την άνοδό της στην Γ ΄ Εθνική.
2. Σοβαρούς προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Σύρου που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας και ιδιαίτερα με το βροντερό παρόν που έδωσαν στους αγώνες μπαράζ.
Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους για την τεράστια προσφορά τους στην ομάδα.
Ευχαριστώ όλους τους προπονητές , ποδοσφαιριστές, γενικό αρχηγό, γυμναστές φροντιστές φυσιοθεραπευτές και τους ποδοσφαιριστές που ενίσχυσαν την ομάδα τα δύο (2) τελευταία χρόνια για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Ιδιαίτερα δε τους Συριανούς ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα που ίσως κάποιοι εξ’ αυτών κατά την ταπεινή μου άποψη να αδικήθηκαν.
Επίσης ευχαριστώ του υπαλλήλους της Ε. Π. Σ. Κυκλάδων κ. Φραγκίσκο Φωτεινιά, κα. Λέτα Νομικού, κ. Νικόλαο Λουκή και κ. Μιχάλη Δεσύπρη για την άψογη συνεργασία .
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για την τιμή που μου έκανε να είμαι ένα από τα βασικά στελέχη της οικογένειας της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα στο μέλλον και να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο όλου του Συριανού κόσμου, την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική.

Check Also

Το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Κ16

Το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Κ16 WINDOOR όπως αυτό προέκυψε μετά την σημερινή κλήρωση του …