Βόλεϊ Λιγκ: Σημερινά αποτελέσματα-Βαθμολογία

Ανακοίνωση Φοίνικα ONEX για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ανακοίνωση Φοίνικα ONEX για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Στο πλαίσιο της έναρξης του πρωταθλήματος της Volley League 2020-2021 θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι οι αγώνες –ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ – θα γίνονται χωρίς φιλάθλους, μέχρι την έκδοση νεώτερης υπουργικής απόφασης.

Βάση των αγωνιστικών υγειονομικών πρωτοκόλλων επιτρέπετε η είσοδος στο απαραίτητο τεχνικό και αθλητικό προσωπικό σε μέλη του ΔΣ του γηπεδούχου και του φιλοξενούμενου ΤΑΑ, στις διοικήσεις των ομάδων καθώς και περιορισμένου αριθμού χορηγών της γηπεδούχου ομάδας, τηρώντας πάντα τις υγειονομικές οδηγίες.

Για το λόγο αυτό ο οργανωτικός φορέας ΕΣΑΠ σε συνεργασία με τα ΤΑΑ όταν δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα θα φροντίζει για την προβολή μέσω Live Streaming.

Η προβολή του αγώνα πρεμιέρας του πρωταθλήματος μεταξύ των: ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ – Φίλιππου Βέροιας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 25/10/2020 στις 16:00 και θα μεταδοθεί από το κανάλι της Volley League στο YouTube.

Ως ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ θέλουμε με κάθε τρόπο να διατηρήσουμε την επικοινωνία και τους δεσμούς που έχουμε αναπτύξει με τους φιλάθλους μας.

Προς το παρόν θα απολαύσουμε τις στιγμές της ομάδας μας μέσω του internet, με την ευχή σύντομα να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στο γήπεδο!!!

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (13-14/4)

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (13-14/4) Δείτε το πρόγραμμα αγώνων όπως αυτό ανακοινώθηκε …