ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο ΠΑΓΟΥ

Ανακοίνωση μέσα από την οποία εκφράζει την δυσαρέσκεια της για το σωματείου του Α.Ο Πάγου εξέδωσε ο Άγιαξ…

Με πραγματική απογοήτευση διαπιστώνουμε ότι παρότι μόλις περάσαμε το κατώφλι του 2015 “νοοτροπίες” που ανήκουν σε περασμένες δεκαετίες
και θλιβεροί καιροσκοπισμοί εξακολουθούν να κατατρέχουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον σωματεία που προέρχονται από το ίδιο νησί. Αντί να προσπαθούμε όλοι να βάλουμε στην άκρη τις όποιες μικροδιαφορές μας και να εργαστούμε για το καλό του τόπου και την πρόοδο της νεολαίας του, ορισμένοι αρνούνται πεισματικά να δουν πέρα από το δάκτυλό τους.


Συγκεκριμένα το σωματείο μας ζήτησε από το σωματείο του Α.Ο. Πάγου να συναινέσει ώστε ν΄αναβληθεί το παιχνίδι του πρωταθλήματος Νέων ανάμεσα στα δύο σωματεία που έχει οριστεί για την Κυριακή 18-01-2014, προκειμένου το σωματείο μας να μπορέσει ν’ αγωνιστεί χωρίς ελλείψεις στο εκτός έδρας παιχνίδι του για το πρωτάθλημα Ανδρών με τον Α.Ο. Σερίφου, αφού όπως είναι γνωστό το 80% της Ανδρικής μας ομάδας αποτελείται από αθλητές που αγωνίζονται στην ομάδα Νέων. Παρότι ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας συμφώνησε με το αίτημά μας,παρότι υπήρξε σαφής πρόθεση από την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων ν’ αναβάλλει το παιχνίδι και να το ορίσει σε ημερομηνία που εξυπηρετούσε και τα δύο σωματεία, το σωματείο του Α.Ο. Πάγου αρνήθηκε να συναινέσει. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί ότι το σωματείο του Α.Ο. Σύρου δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη να συναινέσει σε ανάλογο αίτημά μας την φετινή περίοδο.Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι οι Ανδρικές ομάδες των δύο σωματείων αγωνίζονται σε δύο διαφορετικούς ομίλους στο πρωτάθλημα Ανδρών, οπότε δεν συντρέχει κανένας λόγος βαθμολογικής σκοπιμότητας από την πλευρά μας.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μια άτυχη στιγμή για το φιλικό σωματείο του Α.Ο. Πάγου και ότι από εδώ και πέρα θα υπάρξει ανιδιοτελής, ειλικρινής και αγαστή συνεργασία ανάμεσα σε όλες τις ομάδες της Σύρου.
Το Δ.Σ. του Ajax Σύρου.

Check Also

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς»

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς». Επίσημα στην Ελλάς Σύρου ο Ευριπίδης Γιάκος, με την τεράστια …