ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΠΗΡΕ ΤΣΙΝΟ- ΒΕΛΕΝΤΖΑ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Άλλους τρεις παίκτες πρόσθεσε στο δυναμικό του από σήμερα ο Φοίνικας.

Η ομάδα της Σύρου ανανέωσε με το Νίκο Αρβανίτη για μια ακόμη χρονιά, ενώ τη φανέλα του Φοίνικα θα φοράνε από φέτος και οι Συριανοί Βελέντζας και Τσινός…
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, για άλλη μία χρονιά, με τον συριανό αθλητή Νίκο Αρβανίτη.
Ο Αρβανίτης έχει γεννηθεί στις 16/3/1983, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στις θέσεις του ακραίου και του λίμπερο. Αυτή θα είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που θα φορά την φανέλα του Φοίνικα Σύρου.
Παράλληλα, το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την συμφωνία με δύο ακόμη συριανούς αθλητές, τον Γιώργο Βελέντζα και τον Ευάγγελο Τσινό.
Ο Βελέντζας έχει γεννηθεί στις 15/7/1989 και αγωνίζεται στις θέσεις του διαγώνιου και του κεντρικού. Ο Τσινός έχει γεννηθεί στις 16/10/1990 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.
Οι δύο αθλητές, την προηγούμενη διετία φορούσαν τη φανέλα του ΣΒΣ Μ. Αλέξανδρος Σύρου με τον οποίο στέφθηκαν και τις δύο χρονιές πρωταθλητές Κυκλάδων και αγωνίστηκαν στα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η επιλογή των τριών αθλητών έγινε κατόπιν εισήγησης του προπονητή της ομάδας μας κ. Παβλίσεβιτς. Ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου συνεχίζει την προσπάθειά του για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας και σε λίγες μέρες θα έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Check Also

Ο Ασπιώτης επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φοίνικα Σύρου

Ο Ασπιώτης επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φοίνικα Σύρου Ο Άκης Ασπιώτης ανακοινώθηκε από …