Για το νησί της Μυκόνου αναχωρεί αύριο το πρωί ο Α.Ο Σύρου όπου το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο Μυκόνου (7/9, 17.30)
στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων για τη νέα χρονιά. Οι δυο ομάδες έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια τους στον θεσμό του Κυπέλλου και μέσα από το αυριανό φιλικό οι δυο προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να ελέγξουν την ετοιμότητα τους.
Στην αποστολή του Α.Ο.Σ θα βρίσκεται σύσσωμη και η διοίκηση της ομάδας, ενώ το παρών θα δώσει και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Φώσκολος που βρίσκεται από σήμερα το πρωί στο γειτονικό νησί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μιχάλης Μανθόπουλος δεν υπολογίζει στους Σαγκινέτο, Παπαδάκη, Καπλάνη, Ξυγκάκη, Κόκκαλη που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ πανέτοιμοι δείχνουν τις τελευταίες ημέρες οι Σαμπάν Μουράι και Κυριάκος Μανουδάκης που αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών.