ΑΝΟΙΧΤΗ… Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛ ΚΑΝΤΙ

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Γιάννης Ελ Κάντι αποχαιρέτησε τον Α.Ο.Σ για λογαριασμό του Εθνικού Πειραιά και το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Ελληνολιβανέζος επιθετικός παρά το γεγονός ότι έχει ικανοποιήσει με τις πρώτες του εμφανίσεις την καινούρια του ομάδα δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα παραμείνει σε αυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες του syros-sports.gr δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον αθλητή να φοράει τη φανέλα του Α.Ο.Σ στο μέλλον, αλλά με τα ως τώρα δεδομένα δεν αποκλείεται η επιστροφή του να δρομολογηθεί πολύ νωρίτερα.
Ένα πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στον αθλητή με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις (εκτός ποδοσφαίρου), τον κάνουν να σκέφτεται όλο και περισσότερο την επιστροφή του στην Σύρο και την ομάδα του Μιχάλη Μανθόπουλου. Στον Α.Ο.Σ δεν θα έλεγαν «όχι» σε ενδεχόμενη νέα συνεργασία αν και εφόσον το επιβάλουν οι συνθήκες.
Να θυμίσουμε πως ο Ελ Κάντι αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στον Α.Ο.Σ, ενώ ένα πρόβλημα με το δελτίο του τον άφησε εκτός αγώνων για περισσότερους από 4 μήνες. Στην συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα στα μπαράζ ανόδου αλλά η αγωνιστική αποχή του από την ομάδα και ο ρυθμός που είχε βρει εκείνη την εποχή η ομάδα του Γιάννη Ζαχαρίου δεν του επέτρεψε στο να αγωνιστεί.
***Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη πληροφόρηση (για την περίπτωση Ελ Κάντι) προέρχεται από την Αθήνα και η διοίκηση του Α.Ο.Σ (σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της) δεν επιβεβαιώνει το γεγονός. Άγνωστη είναι επίσης η στάση που θα κρατήσει η ομάδα του Εθνικού σε περίπτωση που ο αθλητής επιθυμεί να επιστρέψει στην Σύρο.

Check Also

Κ16: Εύκολη νίκη για τον Αίαντα Σύρου

Κ16: Εύκολη νίκη για τον Αίαντα Σύρου Σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος …