«Χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα…»

«Χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα…»

Για τις πρώτες αγωνιστικές με την ομάδα του και την συνέχεια του πρωταθλήματος μιλάει στην σελίδα μας ο Αντώνης Συριανός. Ο υψηλόσωμος στόπερ της Ελλάς σε δηλώσεις του στο syros-sports τόνισε:

Πως βλέπεις την ομάδα σου μετά από την συμπλήρωση των 3 πρώτων αγωνιστικών;

«Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Η ομάδα έκανε πολύ ποιοτικές προσθήκες οι οποίες θεωρώ πως είναι σε κομβικές θέσεις και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ώστε να αποδώσουμε αυτό που θέλουμε εμείς, οι προπονητές και η διοίκηση..»

Δυο λόγια για το ντέρμπι με τον Αίαντα. Ισοπαλία. Επιτυχία η όχι;

«Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ο Αγιαξ έκανε σημαντικές προσθήκες προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και δυνάμωσε αρκετά.. Δεν είχαμε το πάθος που χρειάζονται σε τέτοια παιχνίδια για να το κερδίσουμε. Εκεί πιστεύω κρίθηκε το ματς. Από κει και πέρα εμείς την ισοπαλία την θεωρούμε αποτυχία γιατί σε κάθε παιχνίδι παίζουμε μόνο για την νίκη. Ωστόσο μην ξεχνάμε πως για 30 λεπτά αγωνιστήκαμε με παίχτη λιγότερο (65΄-95΄).. Το ότι ο αντίπαλος “ικανοποιήθηκε”με την ισοπαλία σημαίνει πολλά για εμάς..»

Μπορεί η Ελλάς να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει στην Γ Εθνική;

«Η Ελλάς χτίστηκε φέτος γι αυτό τον στόχο.  Προφανώς και πιστεύουμε όλοι όσοι απαρτίζουμε τον σύλλογο πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να αγωνιστούμε του χρόνου στη Γ Εθνικη.. Από κει και έπειτα χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά (όταν μας το επιτρέψουν) γιατί κανένας αντίπαλος δεν θα κάτσει να χάσει χωρίς να “παλέψει” με εμάς.. Κοιτάμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και με την σοβαρότητα που πρέπει..»

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Δεν θα πω το κλισέ που λένε όλοι πως είμαστε οικογένεια. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό κλίμα, έχει το κλίμα που πρέπει να υπάρχει σε όλες τις ομάδες που έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό»..

Πως περνάς τις ώρες σου τώρα με το lock down?

«Είναι δύσκολη περίοδος για όλους μας.. Ο μόνος τρόπος να περάσει ευχάριστα η ώρα μου είναι να κάνω γυμναστική είτε στο σπίτι είτε σε κάποιον εξωτερικό χώρο..Εύχομαι να τελειώσει σύντομα όλο αυτό και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς στα γήπεδα..»

 

Check Also

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο)

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Παναγιώτης Χριστοφιλέας μίλησε στο Logotypos.gr …