«ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ»

Ο εμπνευστής του Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών κύριος Δημήτρης Κάμπαξης εκφράζει τις προσωπικές του ευχαριστίες προς τους υπεύθυνους του Παμμηλιακού για την υπέροχη διοργάνωση

που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο νησί της Μήλου.

«Αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την λήξη του 9ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά νιώθω την ανάγκη για μία ακόμη φορά να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για όλα όσα μας προσφέρατε στο όμορφο και φιλόξενο νησί σας.
Είναι ακόμη νωπές οι εικόνες στα μάτια μας αλλά και στην μνήμη μας οι εικόνες της φαντασμαγορικής και επιβλητικής τελετής λήξης της διοργάνωσης.
Εργαστήκατε επιτυχώς και με μεράκι , καταθέσατε τη ψυχή σας και δείξατε την αστείρευτη αγάπη για το Σύλλογο σας τον Παμμηλιακό. Αυτές είναι για εμάς oι πιο έντονες εικόνες οι οποίες πλέον αποτελούν γλυκές και ανεξίτηλες αναμνήσεις από τα πρόσωπά σας.


Την πρώτη κιόλας στιγμή μας κερδίσατε με την εγκάρδια και ειλικρινή φιλοξενίας σας! Μοιραστήκαμε μαζί σας στιγμές χαράς και αγωνίας κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Τουρνουά, μοιραστήκαμε και την συγκίνησή σας στην τελετή λήξης γιατί όλοι μας νιώσαμε ακριβώς όπως εσείς.
Αναμφίβολα , αποδείξατε όλοι σας ότι είστε άξιοι και ιδανικοί πρεσβευτές ενός εκ των ωραιότερων νησιών της πατρίδας μας.
Φίλοι μου, Μιχάλη Στέλιο! Πλέον νιώθω ότι μπορώ να σας αποκαλώ ΄΄φίλους΄΄ , έχοντας την βεβαιότητα ότι το ίδιο αμφίδρομα θα αισθάνεστε και εσείς για μας.
Θέλω να μεταβιβάσετε στους αγαπητούς συνεργάτες σας καθώς και σε όλους τους πρόσχαρους εθελοντές σας τις ευχαριστίες μου για την καλοσύνη και την αγάπη που μας περιέλαβαν σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.
Ανυπομονώ να ανταποδώσω τη φιλοξενία σας και ευελπιστώ να ανταποκριθούμε των προσδοκιών σας για τη διοργάνωση ενός αντάξιου με το 9 Πανκυκλαδικό Τουρνουά του χρόνου στην πατρίδα μου, έτσι ώστε να συνεχίσουμε όλοι μας την υψηλού επιπέδου , καταξιωμένη ποδοσφαιρική διοργάνωση του Νομού μας».

Καλή Αντάμωση

Check Also

Κ16: ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Χίου Live Streaming (15.00)

Κ16: ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Χίου Live Streaming (15.00) Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (23/2 | 15:00) τον …