Απάντηση Δήμου Σύρου Ερμούπολης σε Α.Ο Σύρου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης, απαντώντας στην πρόσφατη ανακοίνωση του Α.Ο Σύρου που είχε αποδέκτη το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού κ. Μπάιλα..

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΣΥΡΟΥ ΕΔΩ

Δελτίο Τύπου

Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων που στοχοποιούν  το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, κ. Μπάιλα, δηλώνουμε ότι τα θεωρούμε ανυπόστατα και μη βάσιμα, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εκτιμώντας ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκθέτουν τους συντάκτες τους.

Ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης και η Επιτροπή Αθλητισμού από την αρχή της άσκησης των καθηκόντων της, έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν τον υγιή αθλητισμό, και στο βαθμό του δυνατού προσπαθούν να ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των αθλητικών σωματείων και Συλλόγων, αλλά και στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων που δημιουργούνται από τις «γερασμένες» κτιριακές εγκαταστάσεις και την σημαντική έλλειψη προσωπικού.

Η Επιτροπή Αθλητισμού και το προσωπικό του Αθλητικού Κέντρου καταβάλλουν τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες για την προαγωγή του αθλητισμού στο νησί μας με την διοργάνωση μικρών και μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.

Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους όσους εμπλέκονται στα αθλητικά δρώμενα του νησιού, ότι η Επιτροπή Αθλητισμού είναι τριμελής και αποφασίζει λαμβάνοντας υπόψη συγκεκριμένο Νομικό Πλαίσιο και Κανονισμό Λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων, εγκεκριμένο από το Δημοτικό Συμβούλιο και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου,.

Η Επιτροπή Αθλητισμού έχει την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και οι αποφάσεις της πρέπει να γίνονται αποδεκτές από τα αθλητικά Σωματεία, εφόσον αυτές λαμβάνονται με βάση το αρμόδιο Νομικό και Κανονιστικό Πλαίσιο. Όλα τα αθλητικά Σωματεία και Σύλλογοι αντιμετωπίζονται επί ίσοις όροις, ως προς τα αιτήματα τους, με βάση τις δυνατότητες που μας προσφέρουν η νομοθεσία, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, τα οικονομικά δεδομένα, το υπάρχον προσωπικό του Αθλητικού Κέντρου καθώς και με γνώμονα την επαγγελματική κατηγορία που αγωνίζονται και την κρισιμότητα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, υπό την κρίση της Επιτροπής Αθλητισμού.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Check Also

Αποκλείστηκε ο Πανναξιακός από το Κύπελλο (Τα αποτελέσματα του Σαββάτου)

Αποκλείστηκε ο Πανναξιακός από το Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε 2-1 από τον Πανθηραϊκό που αγωνίζεται στην …