Με επιστολή του ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Κυκλάδων απαντάει στην ακαδημία ποδοσφαίρου Σύρος 2002 σχετικά με τον προβληματισμό που εξέφρασε για την σχολή προπονητών UEFA C (Δείτε εδώ)

ΘΕΜΑ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΠ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ 26 – 16/11/2025
Αξιότιμοι Κύριοι,
Ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Κυκλάδων, μετά από αιτήματα , αρκετών σωματείων και μελλοντικών συναδέλφων προπονητών έχει στείλει επιστολές τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην ΕΠΣ Κυκλάδων και ζητάμε Σχολή προπονητών στον Νομό μας και λαμβάναμε διαβεβαιώσεις
Καταλαβαίνουμε την ανησυχία σας για τους προπονητές σας όπως και όλων των συναδέλφων που θέλουν να παρακολουθήσουν την σχολή της ΕΠΟ , άλλα όπως γνωρίζεται δεν εξαρτάται ένας ορισμός από τον Σύνδεσμο μας.
Να σας υπενθυμίσουμε πως όλα αυτά τα χρόνια που αναφέρατε έχουν γίνει δεκάδες σχολές ανά την Ελλάδα που θα μπορούσαν οι προπονητές σας να παρακολουθήσουν όπως έχουν κάνει αρκετοί συνάδελφοί από τον Νομό μας. Ήδη αυτό το έτος η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει πέντε σχολές UEFA C, Δυο από τις οποίες ξεκινούν στις 25/11/2025 στην ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ και 15/12/2025 στην ΕΠΣ Ηρακλείου.
Εμείς σαν σύνδεσμος θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση .
Με εκτίμηση ,
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Ζαχαρίου Χρήστος Βουτσίνος Νικόλαος
syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου