ΑΠΑΝΤΗΣΗ «SYROS-SPORTS» ΣΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΦΤΗΡΑΝΗ

Το Syros-Sports.gr δίνει την δική του απάντηση στα όσα του καταλογίζει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα ευθύνης για το

Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο κ. Χρήστος Καφτηράνης.

ΤΟΥ: ΜΑΚΗ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

Δυστυχώς βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση, να καλούμε να απαντήσω προσωπικά στην επιστολή του κ. Καφτηράνη, που χαρακτηρίζει το Syros-Sports.gr ως ιστοσελίδα του προέδρου της ΕΠΣ κ. Ρένου Φρέρη.

«Είμαστε αναγκασμένοι , για άλλη μια φορά  να απαντήσουμε και να δώσουμε τέλος στις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις του κ. Φρέρη , που όπως συνήθως δημοσιεύονται από το «προσωπικό του» site, τόνισε στην επιστολή του ο κ. Καφτηράνης.

Αγαπητέ  κ. Χρήστο Καφτηράνη

Η ιστοσελίδα Syros-Sports.gr ανήκει προσωπικά σε εμένα από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της (13/05/2013), μέχρι και την σημερινή (06/11/2015) που γράφω αυτή την αρθρογραφία. Λυπούμε αφάνταστα που αμφισβητείται δημόσια τον κάτοχο της ιστοσελίδας, που δημιουργήθηκε με σκοπό και στόχο να προβάλει τα αθλητικά του νησιού μας (Σύρος).

Την συγκεκριμένη ιστοσελίδα την έχει αγκαλιάσει ο περισσότερος κόσμος της Σύρου και πολλές ομάδες από τις Κυκλάδες που ανα συχνά χρονικά διαστήματα μας στέλνουν τα νέα των ομάδων τους και τους ευχαριστούμε γι αυτό.

Ο λόγος που εσείς προσωπικά και η παράταξη σας θεωρείται την συγκεκριμένη ιστοσελίδα συμφερόντων του κ. Φρέρη μας είναι απολύτως λογικός και κατανοητός.

Η ιστοσελίδα Syros-Sports.gr δημοσιεύει επιστολές του κ. Φρέρη, δεν δημοσιεύει επιστολές του κ. Καφτηράνη.

Η ιστοσελίδα Syros-Sports.gr, βάζει ανακοινώσεις του κ. φρέρη, δεν βάζει ανακοινώσεις του κ. Καφτηράνη.

Η ιστοσελίδα Syros-Sports.gr, προβάλει τον κ. Φρέρη, δεν προβάλει τον κ. Καφτηράνη.

Έχετε αναρωτηθεί για πιο λόγο δεν δημοσιεύουμε επιστολές του συνδυασμού σας; Έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που προβάλουμε την μια πλευρά και όχι την άλλη; Έχετε αναρωτηθεί για πιο λόγο δεν μπορώ εγώ σαν επαγγελματίας σε αυτό το επάγγελμα να στηρίξω την προσπάθεια σας;

Θα σας πω γιατί…

Ο συνδυασμός «Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο προεκλογικά μας έστελνε τα πάντα. Επιστολές, ανακοινώσεις, επισκέψεις σε Δήμαρχο, Νεώριο κ.τ.λ, και σαν επαγγελματίες και ίσοι προς όλους, με μεγάλη μας χαρά τα δημοσιεύαμε. Ανεξαρτήτως ποιον υποστηρίζαμε.  Σεβαστήκαμε τον «αγώνα» και την προσπάθεια του κ. Φρέρη, σεβαστήκαμε και τον «αγώνα» τον δικό σας.

Μετεκλογικά τι έγινε;

Από την επόμενη ημέρα των εκλογών του Ιουνίου, ο συνδυασμός «Ώρα ευθύνης», έπαψε να στέλνει στην ιστοσελίδα Syros-Sports τα προβλεπόμενα δελτία τύπου. Δικαίωμα σας είναι να έχετε κάποιους δημοσιογράφους σε εκτίμηση, δικαίωμα σας είναι κάποιους άλλους να μη τους έχετε σε εκτίμηση. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ όμως να αμφισβητείτε το όνομα και τον κάτοχο της ιστοσελίδας ΔΗΜΟΣΙΑ. Δεν είναι δικαίωμα σας να αμαυρώνεται το όνομα της σελίδας και τον κόπο των αρθρογράφων που παράλληλα με την κανονική τους εργασία στην Αθήνα, προσπαθούν να προβάλουν το νησί τους.

Εμείς από την σειρά μας σαν ιστοσελίδα στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων, όποια και αν είναι αυτή. Όπως δεν γράφτηκε κάτι κακό για τον κ. Σιγάλα, έτσι δεν θα γραφτεί κάτι κακό για τον κ. Φρέρη και δεν θα γραφτεί κάτι κακό και για εσάς που από τον Δεκέμβριο θα είστε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ, σύμφωνα με τα λεγόμενα σας.

 Εμείς στηρίζαμε, στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις διοικήσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων όποιες και αν είναι αυτές. Για εμάς… η Ένωση είναι ΜΙΑ και δεν χωρίζεται σε ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ  και ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Δεν υπάρχει «Ισχύς Εν τη Ενώση» και «Ώρα ευθύνης». Αυτά ήταν προεκλογικά. Μετεκλογικά για όσους αγαπούν πραγματικά το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο υπάρχει το Δ.Σ της ΕΠΣ Κυκλάδων που αποτελείται από ένα μείγμα και των δυο συνδυασμών.

Απαντάω στην επιστολή σας, όχι τόσο για να σας λύσω την απορία σε ποιον ανήκει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αλλά γιατί έχω υποχρέωση να απολογηθώ στους χιλιάδες αναγνώστες (Συριανούς και μη) που μας τιμούν καθημερινά με την παρουσία τους. Έχω να απολογηθώ στους χιλιάδες αναγνώστες που μας έχουν φέρει (και τους ευχαριστούμε) στην πρώτη θέση των αθλητικών σάιτ των Κυκλάδων σύμφωνα με το «ALEXA.COM», επί 13 συνεχόμενους μήνες.

Τώρα αν έχετε έστω και τη μια αμφιβολία ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν ανήκει σε εμένα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς να σας στείλουμε ότι χρειαστεί για την επιβεβαίωση όλων όσων σας λέω (όχι δημόσια βέβαια).

Και για να ξαναγυρίσω το χρόνο πίσω…. Η μοναδική επιστολή που έχει σταλεί (μετεκλογικά) και δεν έχει δημοσιευτεί, δεν ήταν από εσάς, αλλά από ένα φίλαθλο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, μέσα από την οποία εμφανίζονταν ως «Σωτήρας» του ποδοσφαίρου μας. Δεν έχουμε όμως ΝΟΜΙΚΑ το δικαίωμα να δημοσιεύουμε επιστολές ΦΙΛΑΘΛΩΝ, πολύ περισσότερο όταν αυτές είναι δυσφημιστικές προς το πρόσωπο ενός άλλου.

Αν στα λεγόμενα σας… «προσωπικό σάιτ του προέδρου» εννοείται  αυτό που ο πρόεδρος δίνει τις πρώτες ειδήσεις είναι απολύτως δεκτό. Αυτά συμβαίνουν στην δημοσιογραφία και η μεγαλύτερη χαρά για έναν δημοσιογράφο είναι να κερδίζει τις πρώτες ειδήσεις… ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Αν το δούμε όμως από αυτή την πλευρά του «νομίσματος», τότε νομίζω πως και εσείς είστε κάτοχος μιας άλλης ιστοσελίδας. Επειδή όμως δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία, σας καλώ να ανακαλέσετε το δυσφημιστικό για εμένα (σάιτ του προέδρου) και είμαι στη διάθεση σας να σας παραθέσω όλα τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν πως η ιστοσελίδα ανήκει προσωπικά σε εμένα, εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Εύχομαι ο Θεός να σας έχει καλά. Η ευχή αυτή είναι μέσα από την καρδιά μου, όχι όμως στον άνθρωπο που είναι μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΚ, ούτε στον επικεφαλή του συνδυασμού «ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ». Την ευχή να σας έχει ο Θεός καλά, τη λέω στον δάσκαλο μου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης, που 25 χρόνια μετά… βγαίνει δημόσια να αμφισβητήσει τη δουλειά μου.

Με εκτίμηση Πρίντεζης Μάκης (Μάρκος)

Νόμιμος κάτοχος ιστοσελίδας Syros-Spors.gr

Check Also

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό Σας ενημερώνουμε ότι το …