«ΑΠΛΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…»

Με νέα διευκρινιστική ανακοίνωση στην σελίδα του Νέου ΑΟΣ ο τέως πρόεδρος της ακαδημίας Σωτήρης Νικολακόπουλος τονίζει πως η λόγοι της αποχώρησης

του είναι καθαρά προσωπικοί και οικογενειακοί.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση-επιστολή…
«Κατόπιν νεώτερης συνάντησης με τον ιδιοκτήτη της Ακαδημίας κ. Βαμβακούση Γιάννη μετά από δική του πρωτοβουλία, διότι αισθάνθηκε ότι έπρεπε να το πράξει, συζητήθηκαν κάποια θέματα που προέκυψαν εξαιτίας της ανακοίνωσης που είχα αναρτήσει προ διημέρου. Θεωρώντας ότι αιωρούνται αιχμές και έχουν δημιουργηθεί αρνητικά σχόλια με όσα κατέγραψα, του εξηγήθηκε ότι όσα έχω αναγράψει δεν έχουν γραφτεί επί προσωπικού και η οριστική αποχώρησή μου από την ηγεσία της Ομάδας έγινε για δικούς μου καθαρά λόγους και μόνον, καθώς έχω στερήσει χρόνο και ενδιαφέρον στην οικογένειά μου και επίσης με την δική μου φιλοσοφία περί ομάδας.

Αισθάνθηκα ότι βίωσα την προσωπική μου εξιλέωση και ότι ήλθε το πλήρωμα του χρόνου. Όταν δεν έχεις κάτι άλλο να δώσεις από καρδιάς, αποχωρείς.
Ενδεχομένως η όποια στάση μου ή όσα είπα παρορμητικά τις τελευταίες ημέρες κατανοώ ότι ξένισαν και ίσως πίκραναν κάποιους. Επαναλαμβάνω ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση και ότι αποχωρώ πλήρης συναισθημάτων και αγάπης από όλους σας. Θεωρώ ότι την ανταπέδωσα και με το παραπάνω.
Είναι θεωρώ ανούσιο να ψάχνει κανείς ή να εφευρίσκει ψευδή σενάρια, για να δημιουργήσει προβλήματα στον Γίγαντα που γεννιέται και λέγεται ΝΕΟΣ ΑΟ ΣΥΡΟΥ.
Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους σας, γονείς, προπονητές και Διοίκηση για όσα θετικά μου έχουν αφήσει να σκέφτομαι. Ξέρω ότι όλοι πασχίσαμε και θα πασχίζουμε να δώσουμε όμορφες στιγμές στα βλαστάρια μας».

 

Με εκτίμηση,
Νικολακόπουλος Σωτήριος

Check Also

Κ12 Κανονιέρηδες-ΑΠΣ Κύθνου: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές (Βίντεο)

Κ12 Κανονιέρηδες-ΑΠΣ Κύθνου: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές (Βίντεο) Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, οι Κανονιέρηδες …