ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΟΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μικρή αγωνιστική ομάδα ξεκίνησε από το πανέμορφο νησί της Σύρου με προορισμό το μαγευτικό Ναύπλιο

για να συμμετάσχει στον 4ο αγώνα  Πρωταθλήματος SCRAMBLE Νοτίου Ελλάδος  που έγινε στις 8/11/2015 στην παραλία της Καραθώνας, ανάμεσα τους και μια ομάδα που κατέγραψε σε βίντεο όλη την “περιπέτεια” τους που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Με 15 μελή αποστολή από οδηγούς και βοηθούς έλαβε μέρος ο σύλλογος της Σύρου στον 4ο αγώνα scrable για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νοτίου Αιγαίου στο Ναύπλιο !
Με γεμάτο όρεξη και ενέργεια ξεκίνησε η αποστολή από την Σύρο με προορισμό το υπέροχο Ναύπλιο, σε μια δύσκολη πίστα λόγου της πολύς σκόνης που δυσκόλευε την ορατότητα έδωσαν της μάχες τους οι Συριανοί οδηγοί , που αν και δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο , σάρωσαν τα μετάλλια στις θέσεις 4 έως 6 σε τρεις κατηγορίες ανάμεσα από πολλούς οδηγούς από όλη την Ελλάδα!

Η Σύρος για μια ακόμη φορά έδειξε οτι κρατάει ψηλά το επίπεδο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, παρά της δυσκολίες στον τομέα της προπόνησης μιας και δεν υπάρχει σχετικός χώρος . Αξίζει να σημειωθεί οτι για πρώτη φορά μαζί σε αποστολή αγώνα βρέθηκε και συνεργείο με κάμερες ώστε να βιντεοσκοπηθεί ολόκληρη η δράση του αγώνα….

Η αποστολή απαρτίζονταν από τους: Δαλεζιος Άγγελος 4ος/16 στην s1 , Λιγνός Δημήτρης 6ος/16 στην s1 ,Μαραγκός Φιφης 9ος/16 στην s1,Βουτσινος Ερρικος 14ος/16 στην s1, Μπουντουρης Γιάννης έγκαταλήψη , Ροσσολατος Σταύρος 4ος/10 στην S expert , Μαραγκός Μάρκος 5ος/15 στην s2 , Κεχαγιας Νίκος 19ος/30 στην sb, και βοηθούς Λιγνό Μανώλη , Βαφεα Ιωσηφ και το συνεργείο της REPLAY MEDIA Τράκα και Νουσια … Συν κάποιους Συριανους θεατές που βρέθηκαν εκεί να στηρίξουν τους αθλητές μας…..

Τέλος ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ θελει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν τους αθλητές μας , στην blue star ferries για την βοήθεια της στην μετακίνηση των αθλητών , και στο συνεργείο της replay media , και είμαστε σίγουροι οτι όπως κλείνει η αγωνιστική σεζόν για το 2015 θα ανοίξει για το 2016!!!!!

Πηγή: bikerspirit.net

http://www.youtube.com/watch?v=Ef5n_Lqgf8A

Check Also

61ο Ράλλυ Αιγαίου: Ρίχνει …άγκυρα στη Σύρο

61ο Ράλλυ Αιγαίου: Ρίχνει …άγκυρα στη Σύρο Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την αρχοντική Σύρο, εκεί …