ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΦΟΥΑΣΗΣ

Μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται Συριανός αθλητής Άντωνης Φουάσης. Ο νεαρός αμυντικός του Άγιαξ είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της SuperLeague

το τελευταίο διάστημα, με στόχο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Κυκλάδων που βγήκε από τις ακαδημίες του Άγιαξ και φέτος έκανε εκπληκτική σεζόν στην ανδρική ομάδα, βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου.

 

Οι πληροφορίες του syros-sports.gr προέρχονται από τα ποδοσφαιρικά «στέκια» της Αθήνας (Όχι από το περιβάλλον του Αίαντα) και αυτό που απομένει είναι να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και επίσημα από τον Άγιαξ τις επόμενες ημέρες η συμφωνία των δυο πλευρών.

 

Επιθυμία του ίδιου ήταν σαφώς να ενταχθεί σε έναν μεγάλο σύλλογο, καθώς είχε μια εξαιρετική πρόταση από ομάδα της Premier League.
Παρόλα αυτά, η συμφωνία φαίνεται πως ήρθε με τους πρωταθλητές Ελλάδος ύστερα από πιέσεις των σκάουτερ του  Ολυμπιακού που ήθελαν να κάνουν δικό τους τον παίκτη με στόχο να πλαισιώσει μελλοντικά την ανδρική ομάδα σε μια θέση που πραγματικά πονάει εδώ και χρόνια (αριστερού μπακ).

Ο νεαρός αθλητής επισκέφθηκε με τους γονείς του το Ρέντη, μίλησε με τους υπευθύνους της ομάδας όπου ουσιαστικά έδωσαν τα «χέρια» για την έναρξη συνεργασίας, ενώ αμέσως μετά η οικογένεια Φουάση κοίταξε για σπίτι όπου θα στεγάζει τον μικρό αθλητή τη νέα χρονιά.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία του αθλητή, που με την δουλεία του και το ταλέντο του κέντρισε το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, ενώ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Άγιαξ Σύρου και τις ακαδημίες του για την δουλεία που κάνουν με στόχο την ανάδειξη ταλέντων .

Check Also

Ανακοίνωση Α.Ο Πάγου

Ανακοίνωση Α.Ο Πάγου, μέσα από την οποία η οικογένεια του αδικοχαμένου Κώστα Φελουτζή ευχαριστεί την …