ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ Ο ΠΕΛΕΚΗΣ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κ20 της Καλλονής αποτελεί ο Χρήστος Πελέκης, που πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος της επιστροφής του

στις Κυκλάδες για λογαριασμό ομάδας που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.  Μάλιστα ο Συριανός προπονητής μέσα από την προσωπική του σελίδα του facebook αποχαιρέτησε την ομάδα με ένα συγκινητικό μήνυμα που αναφέρει:

«Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο εδώ, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην κοινωνική μου ζωή, γενικά μαζί σας. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου. Χαίρομαι που χαμογελάσατε, ζητωκραυγάσατε , φωνάξατε, μαζί μου αλλά και για εμένα, αλλά ποιο πολύ για όλα τα παιδιά ΜΟΥ ( παίκτες μου )που συνεργάστηκα μαζι τους .Για αυτά τα παιδιά που έχουν αφήσει πίσω στα μέρη τους, τις οικογένειες τους, για να δουλέψουν και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα .Η μόνη λέξη που καταφέρνω να πω είναι : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου όλους τους γονείς απο τις Ακαδημιες Μυτιλήνη – Καλλονη ,τον Κύριο Χάρη Γραμμο την Ελλη Μπρομπονα και όλο το Δ.Σ της Ακαδημίας της Καλλονης ( στην ΚΑΛΛΟΝΗ) και τέλος όλα τα παιδιά του συνδέσμου Αττικης και Καλλονης που ήτανε δίπλα μας στους αγώνες της Κ17 ,Κ 20 και Κ12 . Εισασταν υπέροχη μα πάνω από όλα εισασταν πραγματικά παλικάρια ,αδέλφια ,άνθρωποι που δεν θα σας ξεχάσω ποτε για όλα αυτα που κάνατε για μένα και τους παικτες μου! Δεν λέω αντίο !! Να είστε σίγουροι θα τα ξαναπούμε σύντομα !!»

Ο Χρήστος είχε κάνει πολύ καλή δουλειά και στην Κ17 που ήταν προπονητής αλλά και στην Κ20. Αυτό φαίνεται και στις διάφορες κλήσεις παιχτών στις μικρές ομάδες της Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Syros-Sports.gr , στο άκουσμα της είδησης του χωρισμού,  γνωστή Κυκλαδίτικη ομάδα τον έβαλε στην λίστα των υποψηφίων προπονητών, αν η ομάδα τους στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος δεν φέρει τα ιδανικά αποτελέσματα.

 

Check Also

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό Σας ενημερώνουμε ότι το …