Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση ΑΟ Φοίνικα Σύρου (Φωτο)

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση ΑΟ Φοίνικα Σύρου (Φωτο)

Μετά την ολοκλήρωση μιας ομολογουμένως  δύσκολης σεζόν, όπου οι τρεις τελευταίοι αγώνες των play offs μείνανε στην ιστορία της Volley League και με την απόδοσή τους οι αθλητές μας, τίμησαν την ιστορική φανέλα του ΑΟ Φοίνικα Σύρου και διατήρησαν την ομάδα μας εκεί που διαχρονικά ανήκει, στα σαλόνια της Volley League ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Το ΤΑΑ και το ΔΣ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου παρέθεσαν την Παρασκευή 29/3/24, γεύμα στο wine Bar MAMMO, στην ομάδα και σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλλαν, ο κάθε ένας από το πόστο του, αυτή τη δύσκολή χρονιά και καταφέραμε όλοι μαζί να χαρούμε στο τέλος, με την επίτευξη του στόχου μας.

Για αυτό το λόγο και θέλοντας να βρεθούμε με τους φίλους της ομάδας οι οποίοι καθ’ όλη τη χρονιά μας τίμησαν και μας εμψύχωσαν με την παρουσία τους στο γήπεδο, μετά το τέλος του δείπνου πήγαμε για διασκέδαση στα night club DUSK και Severo.

Ένα κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει.

Το τέλος κάθε σεζόν μας βρίσκει όλους έντονα συναισθηματικά φορτισμένους αλλά ταυτόχρονα μας δίνει ενέργεια και δύναμη να ξεκινήσουμε το “χτίσιμο” της νέας ομάδας με αισιοδοξία.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τους πραγματικούς φίλους του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, που πίστεψαν σε εμάς και μας στήριξαν με κάθε τρόπο.

“ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ”

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου (30-31/3)

Τ.Ε Κυκλάδων: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου (30-31/3) όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την …