«ΑΠΟΧΩΡΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ…»

Την παραίτηση του από την ηγεσία του Νέου Α.Ο.Σ υπέβαλε ο Σωτήρης Νικολακόπουλος. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του Συριανού παράγοντα

στην σελίδα της ομάδας του όπου αναφέρει τους λόγους της αποχώρησης του.

 

«Σήμερα το πρωί συναντήθηκα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας και μέλος του Προεδρείου, κ. Βαμβακούση Γιάννη, και του υπέβαλα την παραίτησή μου από την ηγεσία της Ομάδας του ΝΕΟΥ ΑΟ ΣΥΡΟΥ.
Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι απόλυτα προσωπικοί και συναισθηματικοί.
Ζώντας την περυσινή χρονιά από άλλο πόστο μία ατιμία από ένα σάπιο κομμάτι της Ακαδημίας, έχοντας να παρουσιάσω την τιμή μου και μόνο, συνέβαλα στην απομάκρυνσή του.

Ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η τιμή που δέχτηκα από τον κ. Βαμβακούση και όλους σας, με “έσπρωξαν” να συνεχίσω να ασχολούμαι με την Ακαδημία μας, μολονότι δεν είχα κανένα λογικό επιχείρημα να το πράξω.
Εξ’ αρχής είχα εξηγηθεί στον ιδιοκτήτη, ότι όταν χαθεί το συναίσθημα, θα αποχωρήσω! Το αποδέχτηκε με το όποιο κόστος ίσως να είχε αυτό και μαζί πορευτήκαμε ως εδώ περήφανα και “καθαρά”!

Οι λόγοι που με οδηγούσαν όλη την χρονιά φέτος δεν ήταν ούτε οικονομικοί, ούτε οικογενειακοί, ούτε περιείχαν κανενός είδους άλλο συμφέρον, πέραν της ικανοποίησης των συναισθημάτων της χαράς, της φιλίας και της ανταπόδοσης.

Γέμιζαν τον προσωπικό μου χρόνο και μια φωτογραφική μηχανή με μαγικές εικόνες εξήντα πλασματάκια και τις ανταπέδιδα στους μικρούς “Μάγους”, στους αληθινούς “Πατριώτες”, στα παιδιά της “Ήρεμης Δύναμης”, στους “Αγγέλους” και στους θρυλικούς πια “Δαίμονες”. Έπεφτα να κοιμηθώ και φανταζόμουν όμορφες εικόνες. Αισθανόμουν χαρά, λύπη, υπερηφάνεια, υποχρέωση, άγχος να γίνουν όλα τέλεια. Αισθανόμουν…

Από το απόγευμα της 17ης Μαϊου ένιωσα ότι η φλόγα αυτή που έκαιγε μέσα όλη τη χρονιά, άρχισε να τρεμοσβήνει…Την Κυριακή έσβησε οριστικά. Η πνοή που το έπραξε δεν ήταν των αθλητών, ούτε του συντριπτικού συνόλου σας. Αισθάνθηκα ότι όλη τη χρονιά πρόσφερα συναίσθημα και σε μιά στιγμή και με μια ενέργεια κάποιοι, άθελά τους οι περισσότεροι, αλλά για να ικανοποιηθούν δύο τρεις εγωισμοί και ματαιοδοξίες, έβαλαν ένα μεγάλο Χ στην καρδιά μου.

Αποχωρώ περήφανος και πλήρης συναισθημάτων από την ηγεσία της ομάδας, για να μην “γκρεμίσω” ό,τι με αλήθεια “έχτισα” όλη τη χρονιά.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαμβακούση Ιωάννη, τον γιο του Κώστα, τους κυρίους Γκοτσόπουλο Κων/νο, Κάτρη Δημήτριο, Βάλβη Γεώργιο, Μαρκόπουλο Αχιλλέα, Λειβαδάρα Εμμανουήλ, Ζάννε Εμμανουήλ, Λυγνό Μιχάλη και Ρούσσο Γιώργο για την υπομονή τους σε όσα υπέφεραν όλη τη χρονιά από εμένα.

Συνολικά και προσωπικά έναν – έναν όλους εσάς, που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά ΜΑΣ.
Υπόσχομαι να είμαι παρών, όποτε μου επιτρέπεται, σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση της Ομάδας, πίσω από τα κάγκελα ή την κερκίδα, παρέα με τους αληθινούς φίλους μου, για να καμαρώνουμε όλοι μαζί την Ομάδα της Καρδιάς μας!»
Νικολακόπουλος Σωτήριος

Check Also

ΕΠΣΚ: Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος Κ14 (2024-25)

ΕΠΣΚ: Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος Κ14 (2024-25) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Κ-14 ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024 …