ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ…ΘΑΝΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΝΤΟ

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν στην πρώτη τους προπόνηση (οικογενειακό διπλό) με τον Α.Ο Σύρου οι δυο ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες με την ομάδα. Ο λόγος για τους Άλντο και Μάριο Θανάτη που βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στην Ερμούπολη για λογαριασμό του Α.Ο.Σ.
Οι δυο αθλητές αποτελούν προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας Μάκη Βαρθαλίτη, έχουν περάσει από ομάδες Γ και Δ Εθνικής και ήρθαν στην Ερμούπολη με τις καλύτερες συστάσεις σε συνεργασία πάντα με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο.. Η ενίσχυση του Α.Ο.Σ σε δυο θέσεις που θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα αποτελεί βασικό στόχο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και για το λόγο αυτό επιλέχθηκαν παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις του επιτελικού μέσου (Άλντο) αλλά και του ακραίου επιθετικού (Θανάτης).
Όπως και να χει, η διοίκηση του συλλόγου για μια ακόμη φορά βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, προσπαθώντας να φέρει ότι καλύτερο μπορεί αυτή την περίοδο, με στόχο στο τέλος της χρονιάς η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Check Also

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου Η Ελλάς Σύρου νίκησε 8-0 τον …