ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ-Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαίο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δ. Βικέλας»

για το παιδικό πρωτάθλημα μπάσκετ Κυκλάδων μεταξύ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και της ομάδος του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ, που βρήκε νικήτρια την δεύτερη με σκορ 38-55.
Στο πρώτο 10λεπτο (σκορ 17-19), που ήταν και το πιο όμορφο του αγώνα, οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και σκορ, κυρίως λόγω των καλών επιθετικών επιλογών. Στο δεύτερο 10λεπτο (σκορ 9-8) «μίλησαν» οι άμυνες, καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ πιεστικό μπάσκετ μέσα κι έξω από την ρακέτα. Στο δεύτερο ημίχρονο και από την αρχή του τρίτου 10λέπτου (σκορ 4-16) η φιλοξενούμενη ομάδα άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ για δύο λόγους: από την μία διότι ήταν αρκετά αξιόπιστη επιθετικά τόσο από μέση απόσταση, όσο και μέσα στο «ζωγραφιστό», λόγω των πολλών επιθετικών ριμπάουντ, που της έδωσαν την δυνατότητα δεύτερων επιθέσεων, και από την άλλη διότι η γηπεδούχος στερήθηκε αποτελεσματικών επιθετικών σουτ με συνέπεια τον εκνευρισμό που οδήγησε σε αρκετά λάθη και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Εκεί, ουσιαστικά, κρίθηκε και το παιχνίδι, καθώς στο τέταρτο 10λεπτο (σκορ 8-12) ο Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ απλά συντήρησε την διαφορά, καθώς η ανάκαμψη για τον ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ δεν ήλθε ποτέ.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Παχής με 13 π. και Ξένος με 11, ενώ από τους Μυκονιάτες σπουδαίο παιχνίδι έκανε ο Κονταρίνης, που ήταν κάτι παραπάνω από μισή ομάδα μονός του με 29 π., και τον ακολούθησε ο Κολιούλης με 10π. και 3κοψίματα.
Η διαιτησία των Θεοδοσίου Δ. και Ρούσσου Σ. ελέγχεται για τον καταλογισμό 4 φάουλ στο 1ο ημίχρονο στον play-maker του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ Ξένο Οδ., γεγονός που έφερε την διαμαρτυρία των υπευθύνων της γηπεδούχου στο ημίχρονο, διότι όπως υποστηρίζουν η γραμματεία χρέωσε στον παίκτη ένα φάουλ, που δεν έγινε ποτέ.

 

Τα 10λεπτα: 17-19, 9-8, 4-16, 8-12.
ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Μανανάς Μ.): Μπούρας Φ., Φαρμάκης Κ., Κωστόπουλος Δ. (2 κλεψ.), Καπέλλας Ι. 6 π. 1 κοψ., Ξένος Οδ. (αρχ.) 11 π., Παχής Γ. 13 π. 3 κλεψ., Ξαγοράρης Ι. 4 π., Λειβαδίτης Αθ., Τάνταλος Απ., Φωστέρης Δ. 2 π., Μαρινάκης Ν., Νικολακόπουλος Αρ. 2 π. 3 κλεψ.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Σκόρδος Γ.): Ξενάριος Β., Καμπλιώνης Α., Σώχος Α. 4 π., Μουκουβίνας Α. 4 π., Ξυδάκης Μ., Χωρεμής Γ., Πατσάνη Σ., Κολιούλης Α. 10 π. 3 κοψ., Κονταρίνης Α. (αρχ.) 29 π. 12 ριμπ. 1 κοψ., Κωσταντάρας Γ. 2 π., Κοντομήτρος Δ. 4 π.
Γραφείο τύπου Άρη Σύρου-Σωτήρης Νικολακόπουλος

Check Also

Κρίμα: Ήρθε στην Σύρο και δεν έπαιξε ο Περιστεριώνας Τήνου λόγω βροχής

Κρίμα: Ήρθε στην Σύρο και δεν έπαιξε ο Περιστεριώνας Τήνου λόγω βροχής Το δελτίο τύπου …