“Αρχίζει το Ματς”: Βολεϊκή πανδαισία με Γιώργο Δερμάτη, Μαρία Λακταρίδου και Κώστα Καραμπίκα!

“Αρχίζει το Ματς”: Βολεϊκή πανδαισία με Γιώργο Δερμάτη, Μαρία Λακταρίδου και Κώστα Καραμπίκα!

Η εκπομπή που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή στις Κυκλάδες, αυτή την φορά πετυχαίνει το απόλυτο..! Μέσω της βολεϊκής διαδρομής, ενώνει αθλητικά Πάρο, Ίο και Νάξο, με τους Γιώργο Δερμάτη, Μαρία Λακταρίδου και Κώστα Καραμπίκα, να υπόσχονται μία συζήτηση.. άκρως ενδιαφέρουσα!

“Αρχίζει το Ματς” την Τρίτη 5 Μαΐου, με τους προπονητές του ΑΜΣ Φιλωτίου, του ΑΟ Πάρου και του ΑΣ Ίου (μέλος της ομάδας ο κ. Καραμπίκας), να αποδέχονται την πρόσκλησή μας και να λαμβάνουν μέρος, σε αυτό το αθλητικό ταξίδι, που έχουν ξεκινήσει οι συνεργάτες μας, εδώ και ένα μήνα..

Για τον Γιώργο Δερμάτη δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, καθώς η πολυετή παρουσία του στον χώρο, τον καθιστά από τους εμπειρότερους στον βολεϊκό χάρτη, ο άνθρωπος που υπό την καθοδήγησή του, ο ΑΜΣ Φιλωτίου, έχει καταφέρει να γευτεί ουκ ολίγες επιτυχίες.

Η Μαρία Λακταρίδου και ο Κώστας Καραμπίκας εκπροσωπούν επάξια δύο νησιά, την Πάρο και την Ίο. Νησιά που προσπαθούν να εδραιωθούν στα Πρωταθλήματα, με ανταγωνιστικές παρουσίες, στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Αθλητισμός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, ή μόνο μπάσκετ. Σε αυτόν τον μπούσουλα άλλωστε κινούμαστε αμφότεροι, προβάλλοντας φυσικά όλα τα σπορ στις Κυκλάδες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος, τένις, βόλεϊ).

Φυσικά η δυναμική της συνεργασίας όλων των σάιτ που προβάλλουν την εκπομπή (syros-sports.gr, cyclades24.gr, arthografos.gr, sportcyclades24.gr, aigaiokalimera.gr) ανεβάζουν τον πήχη στο κατακόρυφο, με 40+ σελίδες στο facebook να πραγματοποιούν livestreaming καθημερινά, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες αναγνώστες – τηλεθεατές, να παρακολουθήσουν την εκπομπή μας ζωντανά.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στην μεγαλύτερη διαδικτυακή εκπομπή που διεξήχθη ποτέ στις Κυκλάδες.

Απόψε στις 19:00 έχουμε ένα ακόμα ραντεβού..

Check Also

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου Εκ μέρους της Διοίκησης και των μελών του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, …