“Αρχίζει το Ματς”: Γυρίζει σελίδα η εκπομπή μας

“Αρχίζει το Ματς”: Γυρίζει σελίδα η εκπομπή μας

Ολοκληρώθηκε αισίως ο πρώτος κύκλος εκπομπών “Αρχίζει το Ματς”, η πρώτη διαδικτυακή προσπάθεια που ξεκίνησε την διάρκεια της καραντίνας, κρατώντας σε αθλητικό ρυθμό, τους αναγνώστες-τηλεθεατές μας.

Ένα στοίχημα πέρα για πέρα κερδισμένο, καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο καλύτερο δυνατό σημείο, αγκαλιάζοντας και στηρίζοντας ουσιαστικά, αυτή την προσπάθεια.

Με καλεσμένους που ανήκουν σε όλα τα σπορ και σε όλες τις κατηγορίες, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, την Μαρία Σάκκαρη, την Μαρία Μπελιμπασάκη και πολλούς άλλους αθλητές που κοσμούν και εκπροσωπούν επάξια τις Κυκλάδες παγκοσμίως, η εκπομπή μας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κοινό του.

Πλέον και με τα μέτρα να αρχίζουν να.. χαλαρώνουν και φυσικά με την σκέψη όλων ο τουρισμός να καταφέρει να ανθίσει εκ νέου.. η εκπομπή μας, αφήνει το πόδι από το γκάζι.

Αρχίζει το Ματς κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 21:00.

Το νέο μας ραντεβού θα είναι πλέον διήμερο, μέχρι τα τέλη του Μαΐου, όπου και θα ολοκληρώσουμε τις εκπομπές μας για την φετινή σεζόν.

Ομάδα που κερδίζει ωστόσο δεν αλλάζει. Από την νέα σεζόν έρχονται δύο πολύ μεγάλες εκπλήξεις, εκπομπές που θα αλλάξουν την οπτικοακουστική κάλυψη στον χώρο της Κυκλαδίτικης δημοσιογραφίας και πολλά άλλα, που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Θυμίζουμε πως η εκπομπή μεταδίδεται απευθείας σε 40 plus σελίδες στο Facebook και είναι συνεργασία των αθλητικών πόρταλ στις Κυκλάδες syros-sports.gr, santorinisport.gr, arthografos.gr, cyclades24.gr, aigaiokalimera.gr, tinostoday.gr, sportcyclades24.gr.

Σας ευχαριστούμε..

Check Also

Επιστροφή στην Ελλάς και ρόλος Β Αντιπροέδρου για τον Κώστα Μπούμπουλη

Επιστροφή στην Ελλάς και ρόλος Β Αντιπροέδρου για τον Κώστα Μπούμπουλη Η Ελλάς Σύρου ετοιμάζεται …