“Αρχίζει το Ματς” με Ζαχαρούλα Γιαννέλου και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου [Live Streaming – 19:00]

“Αρχίζει το Ματς” με Ζαχαρούλα Γιαννέλου και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου [Live Streaming – 19:00]

Στροφή στον βολεϊκό κόσμο θα κάνει η εκπομπή “Αρχίζει το Ματς” την Πέμπτη 30 Απριλίου, καθώς θα υποδεχτεί στο πάνελ της, τις Ζαχαρούλα Γιαννέλου και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου από τον Πανναξιακό και τον ΑΟ Θήρας αντίστοιχα.

Οικοδεσπότες της εκπομπής θα είναι οι Μάκης Πρίντεζης και Χρύσα Ζερβού, προσπαθώντας με την βοήθεια των κοριτσιών, να σχολιάσουν την κατάσταση που επικρατεί και θα συνεχίσει να επικρατεί στο Ελληνικό βόλεϊ, ένα άθλημα το οποίο αναμένεται να υποστεί τεράστιες ζημιές, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Φυσικά μία συζήτηση γεμάτη βόλεϊ, με στόχους, προβλέψεις, προβληματισμούς και φιλοδοξίες στο μέλλον, αλλά και μία αναδρομή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις πριν αυτές “χτυπηθούν” από την εξάπλωση του ιού, εμπεριέχονται στην ατζέντα των παρουσιαστών.

Θυμίζουμε πως η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινά 19:00-20:00, από την επίσημη σελίδα μας στο FACEBOOK και είναι μία συμπαραγωγή των sites Cyclades24.gr, Syros-Sports.gr, Sportcyclades24.gr, Aigaiokalimera.gr, Arthografos.gr, livesports.gr και SantoriniSport.gr και στηρίζεται από τους Μάκη Πρίντεζη, Άλεξ Γεωργαντά, Βαγγέλη Μαραγκό, Έλπη Φρέρη, Γιώργο και Αντώνη Σολάρη, Μάνο Χρυσό και Χρύσα Ζερβού.

Check Also

Ανανέωσε με το Φοίνικα Σύρου ο Άκης Ασπιώτης

Ανανέωσε με το Φοίνικα Σύρου ο Άκης Ασπιώτης Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 23-24 το …