«ΑΡΩΜΑ» ΣΥΡΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ΦΩΤΟ)

Δυναμικό παρών έδωσαν σήμερα στο γήπεδο του Μοσχάτου τα παιδιά της Σύρου, με τον Α.Ο Καραβά να παίρνει την

πρόκριση απέναντι στον Πανφαληρικό για το θεσμό του Κυπέλλου.

Χωρίς να συναντήσει  ιδιαίτερη δυσκολία και παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, ο Καραβάς επικράτησε 5-0 του Πανφαληρικού, παίρνοντας την πρόκριση για την 3η φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ 0-5

ΣΚΟΡΕΡΣ
ΜΑΥΡΕΛΗΣ 2 ΓΚΟΛ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 ΓΚΟΛ
ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ 1 ΓΚΟΛ
ΚΑΣΑΡΑΣ 1 ΓΚΟΛ

Η εκπροσώπηση της Σύρου στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μεγάλη, καθώς όπως είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια, η ομάδα του Πειραιά εμπιστεύεται  τα «δικά μας» παιδιά. Αξεπέραστος στα μετόπισθεν ο Βαλάντης Αναγνωστόπουλος, «βράχος» κάτω από τα γκολποστ ο Τζανέτος Μώτος.

Στη φωτογραφία βλέπετε την Συριανή «παροικία» του Καραβά. Γιάννης Ελ Κάντι, Τζανέτος Μώτος, Ευγένιος Ρηγούτσος, Ιωσίφ Ρούσσος (πρωτεργάτης της Συριανής συνοικίας), Συριανός Αντώνης, Μιχάλης Τερόλης, Βαλάντης Αναγνωστόπουλος.

*Στο σημερινό παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Μιχάλης Τερόλης καθώς το δελτίο του δεν είναι έτοιμο, αλλά και ο Ευγένιος Ρηγούτσος που ενσωματώθηκε αργότερα στην προετοιμασία της ομάδας.  

Συριανός και Μώτος σε πελάγη ευτυχίας από τη νίκη-πρόκριση..

Τα συριανά παιδιά με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Σκανδάλη

Φωτό από τον Βαλάντη Αναγνωστόπουλο…

*Στο σημερινό παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Μιχάλης Τερόλης καθώς το δελτίο του δεν είναι έτοιμο, αλλά και ο Ευγένιος Ρηγούτσος που ενσωματώθηκε αργότερα στην προετοιμασία της ομάδας.  

Check Also

Ξανά στην προεδρία των Βετεράνων Σύρου ο Βαγγέλης Γλύκας (Το νέο Δ.Σ)

Ξανά στην προεδρία των Βετεράνων Σύρου ο Βαγγέλης Γλύκας (Το νέο Δ.Σ) Για 6η συνεχόμενη …