Στη «μάχη» των αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων ρίχνετε αύριο ο Ν.Ο.Σ, με την ομάδα της
Σύρου να αντιμετωπίζει στις 12.30 την Άλμα Κλαμπ στο πρώτο και σημαντικότερο παιχνίδι για την πρόκριση. Με δεδομένο ότι οι Ολυμπιακός και Ηλυσιακός είναι πανίσχυροι και φαβορί για την πρόκριση, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει κριτήριο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Λίγες ώρες αργότερα (18.30) η ομάδα της Σύρου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ηλυσιακό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ο ΗΛΥΣΣΙΑΚΟΣ Α.Ο και το ΑΛΜΑ ΚΛΑΜΠ είναι οι άλλες τρεις (03) ομάδες που συμπληρώνουν τον Όμιλο. Οι αγώνες διεξάγονται με το σύστημα POOL (ένας εναντίον όλων) και δεν προκρίνεται στην επόμενη φάση (18-20 Μαρτίου 2016), μόνο η τελευταία ομάδα στη βαθμολογική θέση.
Το έργο των νεαρών αθλητών της Υδατοσφαίρισης, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας μας Μάρκου Ξαγοράρη – παρά το ταλέντο που διαθέτουν – δεν είναι εύκολο, αφού αντιμετωπίζουν ομάδες με ισχυρή δυναμικότητα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δέκα πέντε (15) επιλεγμένοι παίκτες, που θα είναι στην αποστολή της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, είναι οι παρακάτω (κατά αλφαβητική σειρά):
Α/Α |
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ |
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ |
1 |
ΓΑΔ ΝΙΚΟΛΑΟΣ |
2002 |
2 |
ΓΟΥΣΓΟΥΝΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ |
2003 |
3 |
ΚΑΜΠΑΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ |
2003 |
4 |
ΚΑΨΑΣΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
2002 |
5 |
ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ |
2001 |
6 |
ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
2004 |
7 |
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ |
2004 |
8 |
ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ |
2003 |
9 |
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ |
2004 |
10 |
ΠΡΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ |
2004 |
11 |
ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ |
2001 |
12 |
ΣΑΛΑΧΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ |
2003 |
13 |
ΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
2001 |
14 |
ΤΣΙΡΓΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ |
2001 |
15 |
ΧΑΛΑΒΑΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ |
2001 |