Αυτές είναι οι κινήσεις του Φώσκολου τον Αύγουστο

Αυτές είναι οι κινήσεις του Φώσκολου τον Αύγουστο…

Είναι πλέον από τους πιο έμπειρους παράγοντες στο χώρο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και οι κινήσεις του πλέον γίνονται με μεγάλη μυστικότητα. Άλλες εποχές είχαμε συνηθίσει το Γιώργο Φώσκολο από αρχές καλοκαιριού να ρίχνεται στα δίχτυα των μεταγραφικών κινήσεων, αλλά και των ανανεώσεων κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Στο ξεκίνημα του φετινού καλοκαιριού, απόλυτη πρωταγωνίστρια των μεταγραφών είναι η Ελλάς Σύρου, που κράτησε σχεδόν όλη την ομάδα και παράλληλα ενισχύθηκε (και θα ενισχυθεί και άλλο) σε 4-5 κομβικές θέσεις με στόχο την άνοδο στην Γ Εθνική.

Η πλευρά Φώσκολου και ο Α.Ο Σύρου, τηρεί μια «στάση σιωπής», που σίγουρα είναι δύσκολο να καταλάβεις πως αυτό «μεταφράζεται»… όταν από πίσω βρίσκεται ο Γιώργος Φώσκολος. Η συγχώνευση Αίαντα Σύρου με Α.Ο Σύρου θεωρείτε πλέον δεδομένη, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε το όνομα της ομάδας που θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και την κατηγορία ανάλογα με το όνομα αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος.

 Από το φιλικό περιβάλλον του Γιώργου Φώσκολου, έχουν διαρρεύσει ήδη 2-3 κινήσεις  και ο λόγος που ως τώρα ο Συριανός επιχειρηματίας παρακολουθεί αμέριμνος την μεταγραφική «σκακιέρα» από την «πολυθρόνα», χωρίς να κάνει κάποια κίνηση.

1.Ο πρώτος λόγος είναι πως ΑΝ γίνουν κινήσεις πρωταθλητισμού, αυτές θα γίνουν τον Αύγουστο, με τον ίδιο να γνωρίζει τις ομάδες, τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος αλλά και το μπάτζετ που θα μπορέσει να διαθέσει με βάση την οικονομική κατάσταση.

2.Υπάρχει και δεύτερο σενάριο που προέρχεται από φιλικά πηγαδάκια του προέδρου και αυτό λέει πως μέσα στο «σατανικό μυαλό» του Γιώργου Φώσκολου είναι να ανέβει κατηγορία δίνοντας 10 φορές λιγότερα χρήματα από αυτά που διαθέσουν οι αντίπαλοι του. Με δεδομένο ότι στην Γ Εθνική βρίσκεται ο Α.Σ Σαντορίνης 2020, ο Πανναξιακός και η Μύκονος (ακούγεται για συγχώνευση των δυο ομάδων), μια ενδεχόμενη άνοδος της Ελλάς Σύρου την νέα χρονιά (έχει ανεβάσει κατακόρυφα τον οικονομικό πήχη), θα αδειάσει το τοπίο με το Γιώργο Φώσκολο να κάνει «πάρτι» τίτλου και ανόδου την μεθεπόμενη σεζόν και μάλιστα με μηδαμινό μπάτζετ.

Αν θα κάνει υπομονή ένα χρόνο για να ανέβει κατηγορία έξυπνα και αθόρυβα, ή θα τα σκάσει χοντρά τον μήνα Αύγουστο είναι κάτι που θα το δούμε στην συνέχεια…

 

Check Also

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα Σωματεία-μέλη της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, εκφράζουμε …