ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ OPEN!

Ο Α.Ο. ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΣΥΡΟΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και την Δημοτική Κοινότητα Βάρης στις 18 & 19 Ιουνίου 2016 συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία στην παραλία της Βάρης το 1ο ΟΡΕΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ BEACH RACKET 2016.

 

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 28 αθλητές και 4 αθλήτριες. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών έγινε ένα πολύ καλό τουρνουά με ωραία παιχνίδια και όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές ευχαριστήθηκαν την συμμετοχή τους, καταχειροκροτούμενοι από μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλοι της ξυλορακέτας.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα και πάντα με επιτυχίες.

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές μας Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και Δημοτική Κοινότητα Βάρης για την οικονομική τους στήριξη, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή τους στο έργο μας.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ που μας εμπιστεύθηκε την διοργάνωση και την στήριξε με κάθε τρόπο.

Ακόμη ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ κ. Γεώργιο Κοσμά και τον έφορο αγωνιστικού κ. Ιωάννη Γεωργιάδη, που τίμησαν και στήριξαν ηθικά με την παρουσία τους την αθλητική εκδήλωση.

Τις άπειρες ευχαριστίες μας στον κ. Διονύσιο Γαβριέλλη που είχε την τεχνική υποστήριξη του τουρνουά και στον επιδιαιτητή κ. Γεώργιο Σπανό για την εθελοντική τους προσφορά και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Τέλος, κατά την λήξη της αθλητικής εκδήλωσης ο Σύλλογός μας βράβευσε τον Συριανής καταγωγής αθλητή της ξυλορακέτας κ. Παναγιώτη Σεγρέδο για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στο άθλημα της ξυλορακέτας.

Παράλληλα και για τον ίδιο λόγο η Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ δια του Προέδρου της κ. Γεωργίου Κοσμά βράβευσε τον ίδιο αθλητή με αναμνηστική πλακέτα.

Πολλές επίσης ευχαριστίες στους χορηγούς μας: Αφοί Κρυστάλλη, Φραγκίσκος Ρούσσος (Σχολή Οδηγών), Ιωσήφ & Δημ. Μαραγκός (Ξυλουργικές εργασίες), Ιωσηφάκι, Λεονάρδος Πρίντεζης (κουρείο), Loco Verano, Ηοtel Camelo και Face (γυναικεία ενδύματα).

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΣΥΡΟΥ

 

Check Also

Ανακοίνωση Σκοπευτικού Ομίλου Σύρου

Ανακοίνωση Σκοπευτικού Ομίλου Σύρου Κάτι οι εξετάσεις των παιδιών μας. Κάτι η αφόρητη ζέστη. Κάτι …