Μια ανάσα από την επιστροφή στην κανονικότητα-Αναμονή για τα τοπικά πρωταθλήματα

Μια ανάσα από την επιστροφή στην κανονικότητα….

Αύριο η απόφαση για χάντμπολ, πόλο, ενώ δεν αποκλείεται μέσα από την αυριανή απόφαση να παίξει ρόλο και η επιστροφή του πρωταθλήματος Γ Εθνικής αλλά και των τοπικών πρωταθλημάτων.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που θα γίνει αύριο (21/1) κρίνεται η επιστροφή στην κανονικότητα και στον υπόλοιπο αθλητισμό.

Ήδη από την 1η Ιανουαρίου έχουν ξεκινήσει προπονήσεις οι ομάδες που μετέχουν στην πρώτη κατηγορία μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών και χάντμπολ ανδρών και γυναικών.

Με δεδομένο λοιπόν, ότι έχουν αποδεχθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο με υποχρεωτικό τεστ για κορωνοϊό παραμονές των αγώνων, αλλά και τα ελάχιστα κρούσματα στα πρωταθλήματα που έχουν ήδη αρχίσει, έχει κατατεθεί αίτημα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προκειμένου η Επιτροπή να ανάψει το πράσινο φως και να ξεκινήσουν όσα από τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα το έχουν ζητήσει.

Ολες οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει  η Γ’ Εθνική έχουν γίνει και από πλευράς ΕΠΟ.

Είναι σχεδόν βέβαιη η παράταση της αγωνιστικής περιόδου για τα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ παράλληλα είναι στην ευχέρεια κάθε Ένωσης να διαχειριστεί η να αναπροσαρμώσει το πρωτάθλημα όπως θέλει προκειμένου να ολοκληρωθεί κανονικά. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα αναλάβουν οι Δήμοι και Περιφέρειες τα Rapid test προκειμένου να μπορέσει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να επιστρέψει γρήγορα στην κανονικότητα.

Check Also

Πένθος στην οικογένεια του επίτιμου προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Γιάννη Σιγάλα

Πένθος στην οικογένεια του επίτιμου προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Γιάννη Σιγάλα Πένθος στην οικογένεια του …