Α.Ε Μυκόνου καταγγέλλει ξυλοδαρμό μικρών ποδοσφαιριστών στη Σύρο

Α.Ε Μυκόνου καταγγέλει ξυλοδαρμό μικρών ποδοσφαιριστών στη Σύρο

Μέσα από ανακοίνωση της η Α.Ε Μυκόνου καταγγέλει ξυλοδαρμό μικρών ποδοσφαιριστών στη Σύρο..

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Για ακόμα μια φορά δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης πράξης βίας μεταξύ νεαρών παιδιών – αθλητών.
Εχθες το βράδυ στο περιθώριο του τελικού της ΕΠΣ Κυκλάδων για ηλικιακά τμήματα Κ18 που ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της Ερμούπολης, μαζί με την αποστολή της ομαδας μας, ταξίδεψαν και 4 ακόμη ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ16 ως φίλαθλοι. Μετά τη λήξη του τελικού και κατά την βραδινή καθιερωμένη βόλτα στην Ερμούπολη της Σύρου τα 4 παιδιά μας έκατσαν να φάνε έξω από ένα κατάστημα και προς έκπληξη τους τους επιτέθηκε ομάδα νεαρών ατόμων – αθλητών του Αίαντα Σύρου- αρχικά φραστικα και στη συνεχεια με ξυλοδαρμούς. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Θεωρούμε απαράδεκτη κάθε τέτοια ενέργεια που αφορά παιδιά και υπό το πρίσμα του ποδοσφαίρου και των ομάδων μας.
Τα παιδιά μας διακομιστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο της Σύρου όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία τους αποκομιζοντας πολλούς μολωπες.
Ως ομάδα παρόλο που δεν ήταν μέρος της αποστολής μας αλλά ήρθαν ως φίλαθλοι θεωρούμε ότι ήταν ευθύνη και υποχρέωση μας γιατί μιλάμε για ΠΑΙΔΙΆ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την παραδειγματικη τιμωρία των υπαιτιων και επιφυλλασομεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα που έχουν οι αθλητές μας και οι γονείς τους και θα ειμαστε δίπλα τους σε ότι αποφασίσουν για τον τρόπο που θα κινηθούν.

 

Check Also

Live streaming: Κ16 ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Δωδεκανήσου (18.30)

Live streaming: Κ16 ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Δωδεκανήσου (18.30) Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (26/2 | …