Α.Ο. Φοίνικας Σύρου, Καρτάνου-Ίλιτς: Νέα προσπάθεια με στήριξη στους Συριανούς αθλητές (vid)

Α.Ο. Φοίνικας Σύρου, Καρτάνου-Ίλιτς: Νέα προσπάθεια με στήριξη στους Συριανούς αθλητές (vid)

Μία νέα προσπάθεια ξεκινάει από φέτος ο Φοίνικας Σύρου. Η ομάδα των Κυκλάδων με προπονητή τον Τσέντομιρ Ίλιτς με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ αλλά και στη διοίκηση ετοιμάζεται για άλλη μία σεζόν στη Volley League.
Στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος στην Καλαμάτα, η πρόεδρος του συλλόγου Δώρα Καρτάνου και ο προπονητής της ομάδας Τσέντομιρ Ίλιτς μίλησαν για τους στόχους της νέας σεζόν.

«Θα δείτε μία ομάδα αγαπημένη και ενωμένη. Θα ζεστάνουμε το γήπεδο της Σύρου και θα φέρουμε πίσω το κόσμο. Θα δείτε παιδιά Συριανά, νέα και θα δείξει ότι όλα αυτά τα χρόνια που ο Φοίνικας αφήνει το αποτύπωμά του. Ο σύλλογος θα προχωράει πλέον για να βοηθάει τα δικά του παιδιά για να τους δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο στη ζωή τους» είπε η Δώρα Καρτάνου.

Από την πλευρά του ο Τσέντομιρ Ίλιτς δήλωσε: «Κάνουμε μία νέα προσπάθεια στον Φοίνικα. Η ομάδα αποκτάει μία καινούργια ταυτότητα. Έχουμε φέρει ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες που θα πλαισιωθούν με κάποιους ξένους. Το επίπεδο της προπόνησης και των αγώνων θα είναι σε υψηλό επίπεδο».

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΣΑΠ

 

Check Also

Ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής των Πανελληνίων Εξετάσεων και με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η …